Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χαλκιδέων έχει ξεκινήσει τη συγκέντρωση παιχνιδιών, βιβλίων και ρούχων για τα παιδιά της Χαλκίδας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια του.
Συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά της Χαλκίδας
Συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά της Χαλκίδας

Με την έναρξη της σχολικής περιόδου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλκιδέων, στηρίζοντας τον αγώνα των μικρών μαθητών αλλά και την ελπίδα για το μέλλον, με σύνθημα «κανένα παιδί δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει χωρίς σχολική τσάντα και τετράδια», μοίρασε στα παιδιά της Α΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων και της Α΄ Τάξης των Γυμνασίων οικογενειών δικαιούχων του, σχολικές τσάντες γεμάτες από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και γραφική ύλη. Τότε, ήταν ο ήχος του σχολικού κουδουνιού, που στη δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, ακουγόταν ως ήχος συναγερμού που καλούσε σε δράση…

Τώρα είναι, πάλι σε μια όλο και πιο δύσκολη πραγματικότητα, το πνεύμα των γιορτινών ημερών που καλεί σε συναγερμό και δράση. Για να μην μείνει «ούτε ένα παιδί χωρίς δώρο, χωρίς χαρά».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνει παιχνίδια, βιβλία και ρούχα για τα παιδιά.

Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τον Σκάι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται δράση με τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Αη Βασίλης». Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στην παραλία μπροστά από την αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου της Χαλκίδας, θα συγκεντρώνονται παιχνίδια, βιβλία και ρούχα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας.

Ας οργανωθούμε και ας πάμε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Τα δώρα θα είναι για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιχνίδια και τα ρούχα που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Τα δώρα, μαζί με γλυκά, θα μοιραστούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όλα τα παιδιά των οικογενειών δικαιούχων του, στο διάστημα από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας