Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή της η Συμμετοχική Δημοτική Κίνηση Καρύστου «Αλλίως!», καταγγέλει το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Καρύστου.
Συμμετοχική δημοτική κίνηση Δήμου Καρύστου
Συμμετοχική δημοτική κίνηση Δήμου Καρύστου "Αλλιώς!"

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Ένα ακόμα πλήγμα σχεδιάζει η κεντρική διοίκηση για τον τόπο μας. Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου το Δ.Σ. του ΙΚΑ θα συζητήσει το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος του στην Κάρυστο.

Η πολιτική του αφανισμού κάθε κρατικής υπηρεσίας και πρόνοιας απ` τον τόπο μας συνεχίζετε με αμείωτους ρυθμούς. Με μοναδικό κριτήριο τη μείωση του κόστους λειτουργίας και αδιαφορώντας για τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες της Νοτίου Ευβοίας θα εξυπηρετούνται.

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, δεχόμαστε επίθεση χωρίς να έχουμε ενημερωθεί εγκαίρως για να οργανώσουμε μια ουσιαστική άμυνα. Ο Δήμος μας όφειλε να είναι ενήμερος και να έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ήδη, πράγμα που δεν έκανε.

Καλούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να πράξουν τα δέοντα, έστω και την τελευταία στιγμή, και να μην αναλωθούμε, για μια ακόμα φορά, σε κινήσεις εντυπωσιασμού και εσωτερικής κατανάλωσης. Η Συμμετοχική Κίνηση «Αλλίως!» απέστειλε ήδη επιστολή διαμαρτυρίας (ακολουθεί στο κείμενο) προς τη Διοίκηση του ΙΚΑ και όλους τους Βουλευτές του Νομού.

Η Επιστολή την οποία στείλαμε:

«Προς 1. Γενική Δ/νση διοικητικών υπηρεσιών δ/νση οργάνωσης & απλ/σης διαδ/σιων τμήμα διοικητικής οργάνωσης

2. Παράρτημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρύστου

3. Βουλευτές Νομού Ευβοίας

Επιστολή Διαμαρτυρίας

Χθες, Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, δύο μόλις ημέρες πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΙΚΑ με θέμα την «αναστολή λειτουργίας 7 παραρτημάτων», πληροφορηθήκαμε τη σχεδιαζόμενη εκ μέρους της υπηρεσίας οριστική αναστολή της λειτουργίας και του υποκαταστήματος που λειτουργεί στην Κάρυστο.

Θεωρούμε την απόφαση σας απαράδεκτη. Πρόκειται για μια απόφαση που επιφέρει ένα ακόμα πλήγμα στους απομονωμένους γεωγραφικά και όχι μόνο κατοίκους της Νοτίου Καρυστίας, με μοναδικό γνώμονα τη μείωση του λειτουργικού κόστους από μεριάς σας, αδιαφορώντας για τις συνέπιες που θα έχει αυτή, τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών, όσο και στην εξυπηρέτηση του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας, όπως άλλωστε συνέβη και με το κλείσιμο της τοπικής εφορίας.

Σας καλούμε να μην προβείτε στο κλείσιμο του υποκαταστήματος Καρύστου, λαμβάνοντας υπόψη σας τη γεωγραφική θέση μας και τις δυσλειτουργίες που αυτή δημιουργεί».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας