Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιτυχία στέφθηκε το πρώτο κεντρικό συνέδριο του έργου «MEDeGOV-Μεσογειακό Δίκτυο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».
Πρώτο κεντρικό συνέδριο του MEDeGOV, με παρουσία Στερεάς και Εύβοιας
Πρώτο κεντρικό συνέδριο του MEDeGOV, με παρουσία Στερεάς και Εύβοιας

Το συνέδριο που είχε τίτλο «Ενορχηστρώνοντας Στρατηγικές Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την Τοπική Ανάπτυξη και την Εδαφική Συνεργασία στη λεκάνη της Μεσογείου» έλαβε χώρα στις 11 Δεκεμβρίου στο Δήμο Salfeet της Παλαιστίνης.

Στο συνέδριο παρευρέθησαν αποστολές των εταίρων του έργου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αναπτυξιακή Εύβοιας (συντονιστής εταίρος) με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Βουρδάνο, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, από την Επαρχία Crotone της Ιταλίας, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και από το Δήμο Salfeet της Παλαιστίνης, καθώς και μεγάλο πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δρ. Shaher Eshtieh, Δήμαρχος του Salfeet, ο Δρ. Saed Alkoni, Υπουργός Τοπικής Διακυβέρνησης, ο κ. Esam Abu Baker, Κυβερνήτης του Salfeet, ο κ. Sergio Piccolo, Επικεφαλής Επιχειρήσεων του Γραφείου του Αντιπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, και ο κ. Δημήτριος Βουρδάνος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν τα τοπικά Στρατηγικά Σχέδια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τις περιοχές των εταίρων που συμμετέχουν στο έργο
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας