Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με σημερινή του ανακοίνωση ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς ενημέρωσε ότι υπογράφηκε η σύμβαση για τη μελέτη του έργου δικτύων ύδρευσης σε 79 οικισμούς της Κεντρικής Εύβοιας, από το φράγμα Σέττα-Μανίκια.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος

Επιβεβαίωσε επίσης την συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την ολοκλήρωση του έργου.

Με την ανακοίνωση αυτή επαληθεύονται όσα ανακοίνωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος την προηγούμενη Κυριακή σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής.

Ο βουλευτής εκφράζει την ευαρέσκεια του για την εξέλιξη αυτή και την ταχύτητα με την οποία πλέον κινούνται οι υπηρεσίες.

Υπολείπονται από μελέτες αυτή του έργου διυλίσεως του ύδατος την οποία θα αναλάβει το Υπουργείο. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται και οι συνεννοήσεις μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου για την συγκέντρωση όλου του φακέλου στο Υπουργείο ώστε, όπως συμφώνησαν ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, να υιοθετηθεί το έργο από το Υπουργείο και να χαρακτηριστεί «μεγάλο και σύνθετο ειδικό έργο Εθνικού Επιπέδου». Το Υπουργείο ως προϊσταμένη αρχή πλέον, θα προωθήσει το φάκελο προς ένταξη στο πρόγραμμα JASPERS και χρηματοδότηση από το επόμενο χρηματοδοτικό πρωτόκολλο της Ε.Ε. 2014-2020.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειες μου ώστε να γίνει επιτέλους στο νομό μας, μετά από αρκετά χρόνια, ένα πολύ μεγάλο έργο.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας