Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή στον Υπουργό Υγείας, στο Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και στους Βουλευτές Ευβοίας, έστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου, στην οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρύστου.
Ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης
Ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

"Αξιότιμοι Κύριοι,

Για ακόμα μία φορά βάλατε στόχο τις δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Καρύστου. Μετά από την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Καρύστου, ήρθε η σχεδιαζόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρύστου. Η απαξίωση των δομών και των δημόσιων υπηρεσιών, έχει οδηγήσει σε αγανάκτηση τους κατοίκους του Δήμου μας οι οποίοι έχουν διακρίνει την άνιση μεταχείριση που υφίστανται και πλήττεται το δικαίωμα τους, να ζουν ισότιμα και να απολαμβάνουν τις ίδιες συνθήκες διαβίωσης και πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες.

Είναι αδιανόητο να μείνει η περιοχή μας χωρίς το συγκεκριμένο υποκατάστημα το οποίο από ίδρυσης του, εξυπηρετεί 15.000 κατοίκους από τον Κάβο Ντόρο έως τον Αλμυροπόταμο. Εκατοντάδες επαγγελματίες χρησιμοποιούν καθημερινά το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρύστου για τις συναλλαγές τους. Θεωρούμε αυτή την μονομερή απόφαση ως απαράδεκτη η οποία προήλθε χωρίς να υπάρξει πρώτα, διάλογος με την τοπική κοινωνία αδιαφορώντας πλήρως για τα αποτελέσματα αυτής.

Ζητάμε την παραμονή και την ενίσχυση με προσωπικό του υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρύστου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μας και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε την υποβάθμιση του. "
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας