Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου απάντησε στις αναφορές του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, για τις μειώσεις δρομολογίων στη σύνδεση Ραφήνας-Μαρμαρίου και Αρκίτσας-Αιδηψού αντίστοιχα.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σε σχέση με την πορθμειακή γραμμή Αρκίτσας-Αιδηψού το Υπουργείο ενημερώνει ότι θα εκτελούνται 6 δρομολόγια ημερησίως με έναρξη από την Αιδηψό στις 08:00 και με τελευταίο δρομολόγιο στις 18:00. Το Υπουργείο επίσης ενημερώνει ότι η Λιμενική Αρχή Αιδηψού μπορεί κατά περίπτωση να εγκρίνει την προσωρινή εκτέλεση έκτακτων δρομολογίων.

Για τη σύνδεση Ραφήνας-Μαρμαρίου, το Υπουργείο ενημερώνει πως όντως για την περίοδο από 01-01-14 μέχρι και 29-04-14 θα ισχύουν δύο δρομολόγια από Δευτέρα ως Πέμπτη ενώ τα δρομολόγια αυξάνουν σε 3 για τις υπόλοιπες μέρες. Κατά την περίοδο όμως από 30-04-14 έως και 07-09-14 τα δρομολόγια θα αυξηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου φτάνοντας σε αριθμό ως και τα 6 δρομολόγια ημερησίως. Όπως και στην περίπτωση της σύνδεσης Αρκίτσας-Αιδηψού, το Λιμεναρχείο Ραφήνας θα μπορεί να εγκρίνει έκτακτα δρομολόγια.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας