Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Βαγγέλης Αμπελιώτης τίθεται επικεφαλής της παράταξης «Συμπολιτεία» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και θα βρεθεί απέναντι στον Δημήτρη Θωμά, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Β. Αμπελιώτης υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου
Ο Β. Αμπελιώτης υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Παρά το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες είχε τεθεί επικεφαλής της παράταξης ο Γιάννης Πιλάτης, όπως επισημαίνει το δελτίο τύπου, το επίλεκτο στέλεχος της «Συμπολιτείας» κ. Γιάννης Πιλάτης ο οποίος είχε εκλεγεί υποψήφιος δήμαρχος κάνοντας την υπέρβαση για την ενότητα και τη νίκη, τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Αμπελιώτη.

Η απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής-Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία» αποτελούμενη από τους Αποστόλου Μαρία, Αναγνώστου Παναγιώτης, Σιδεράκη Γεωργία, Τζάρα Κων., Λάμπρου Παν., Δημά Κων. , Χαραρά Χρ., Μούντριχα Δημ., Μπενάκη Ιωαν., Μπάνο Νικ., Λύκο Στεφ., Κότσαρη Γεωργ. και με την παρουσία των Προέδρων των 20 Κοινοτήτων την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Αναφορικά με αυτή την εξέλιξη η Δημοτική Παράταξη «Συμπολιτεία» επισημαίνει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους Πολίτες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ότι το επίλεκτο μέλος της «Συμπολιτείας» κ. Βαγγέλης Αμπελιώτης αποδέχτηκε την ομόφωνη πρότασή μας και θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Συμπολιτείας» στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Η διαδικασία αυτή δείχνει το νέο ήθος στην τοπική αυτοδιοίκηση που πρεσβεύει η «Συμπολιτεία».

Πιστεύουμε ότι η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Αμπελιώτη δημιουργεί ελπίδα, δυναμική και όραμα για τον τόπο μας».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας