Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στο Υπουργείο Εργασίας, με εκπροσώπηση του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, του Σωματείου Εργαζομένων της ΝΕΟΣΕΤ και τους βουλευτές της Εύβοιας, Αναγνωστάκη Δημήτρη, Αποστόλου Βαγγέλη και Μαρκόπουλο Κωνσταντίνο.
Νεοσέτ
Νεοσέτ

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και νομικός σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει το περιεχόμενο της συνάντησης στους μετόχους της εταιρείας. Τη συνάντηση συντόνισε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου Βασίλης.

Από την πλευρά των εργαζομένων, του εργατικού κέντρου και των βουλευτών, τέθηκαν εκτός των άλλων και τα ζητήματα της καθυστέρησης καταβολής δεδουλευμένων καθώς και της έλλειψης ασφάλισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ο Υφυπουργός Εργασίας δεσμεύτηκε, να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία, για να εξασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι, μετά τη λήξη καταβολής του επιδόματος επίσχεσης, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων, ακόμα και αν σήμερα είναι σε καθεστώς ομηρίας και δεν θεωρούνται άνεργοι.

Επίσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Υπουργείο Εργασίας θα φέρει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση, για να υπάρξει πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους όσοι βρίσκονται στη "γκρίζα ζώνη", βρίσκονται δηλαδή σε κατάσταση εργασιακής ομηρίας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας