Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων ορίζει την 14η Φεβρουαρίου ως καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων παρακολούθησης των νέων σεμιναρίων.
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ενηλίκων
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ενηλίκων
Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ήδη λειτουργούν θεματικά τμήματα «Ιταλικά για τον Τουρισμό», «Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο», «Αγγλικά για το χώρο εργασίας», «Ισπανικά για τον τουρισμό», «Ρωσικά για τον τουρισμό» και «Ασφάλεια-Ποιότητα Τροφίμων».

Οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί έχουν ισχύ έως το τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Νέες αιτήσεις για όλα τα αντικείμενα θα γίνονται δεκτές από το Σεπτέμβριο και για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Α) Σε διαδικασία προετοιμασίας βρίσκονται τα τμήματα μάθησης για τις παρακάτω ειδικότητες για τις οποίες γίνονται δεκτές νέες αιτήσεις για την κάλυψη των κενών θέσεων:

 • Καινοτομία - Επιχειρηματικότητα - Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Βιολογικά Προϊόντα – Παραγωγή, Πιστοποίηση, Διάθεση
 • Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση
 • Διαχείριση εργασιακού άγχους - Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
 • Ιστορία της τέχνης
 • Κινηματογράφος
 • Υπολογιστικά Φύλλα - Παρουσιάσεις
Β) Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης έχουν ήδη συμπληρωθεί τα τμήματα και υπάρχουν αιτήσεις σε αναμονή για τα εξής αντικείμενα:

 • Αγγλικά για τον τουρισμό
 • Αγγλικά για το χώρο εργασίας
 • Ιταλικά
 • Ισπανικά
Σημειώνεται ότι: Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του προγράμματος και τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών και των αιθουσών.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε ηλικίας, μόρφωσης και εθνικής προέλευσης.

Τα μαθήματα θα γίνονται το απόγευμα, 2 ή 3 φορές την εβδομάδα στον-προσβάσιμο και για ΑμεΑ-χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και θα ολοκληρώνονται σε κύκλο 25 έως 50 ωρών. Παρέχονται δε, δωρεάν.

Ένα νέο τμήμα ξεκινάει όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 15 εκπαιδευομένων, οι οποίοι ενημερώνονται τηλεφωνικά από τους Υπευθύνους του προγράμματος, ενώ έχει περιορισμό 20 συμμετεχόντων. Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Οι αιτούντες που δεν καλούνται για τα τμήματα που ξεκινούν θα πρέπει να περιμένουν τη δημιουργία καινούριου τμήματος.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2221355116 , 2221355150 και 2221355114. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν πληρέστερα για το εκπαιδευτικό πλαίσιο των προγραμμάτων μπορούν να απευθυνθούν στις υπευθύνους του προγράμματος στον 5ο όροφο του Δημοτικού καταστήματος επί των οδών Ληλαντίων & Μεγασθένους, κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι (Κόκκαλη Αρετή-Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας, Μιμιγιάννη Σταματία-Υπεύθυνη Οργάνωσης).

Η φόρμα της αίτησης εγγραφής και δήλωσης προτίμησης επί των προσφερομένων προγραμμάτων/μαθημάτων, βρίσκεται διαθέσιμη στα Καταστήματα και τα Κ.Ε.Π. του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς και στην ιστοσελίδα του (www.dimos-xalkideon.gr).

Οι αιτήσεις εγγραφής θα κατατίθενται στο Δημοτικό Κατάστημα επί των οδών Ληλαντίων & Μεγασθένους, στη Δ/νση Διοίκησης στον 2ο όροφο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.Δημοφιλή σήμερα

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

17/10/2018
Έφτασε η στιγμή για Audi σε απίστευτη τιμή, μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας