Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Σοφία Χαϊνά, που υπογράφει ως ψηφοφόρος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει στο παρακάτω άρθρο της τις απόψεις της για το θέμα ηγεσίας του κόμματος και τη στάση που κρατούν ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Αλέξης Τσίπρας:
"Ο ηγέτης δεν παραιτείται τη μια μέρα και ανακαλεί την επομένη
Ναι κ. Αλαβάνο δεν μπορεί τη μια μέρα να μας λέτε ότι παραιτείστε και την επομένη να ανακαλείται. Τουλάχιστον λίγη σοβαρότητα.
 
Ο ηγέτης δεν χρειάζεται συγκεντρώσεις οπαδών για να επιβληθεί.
Ναι κ. Αλαβάνο δεν μπορεί να δέχεστε και να μην αποδοκιμάζετε συγκεντρώσεις οπαδών για να σας πιέσουν τάχα να μην παραιτηθείς, που θυμίζουν λουδοβίκειες πρακτικές.
 
Ο ηγέτης δεν είναι αρχηγός ομάδων αλλά σύμβολο όλων αυτών που εκφράζει.
Ναι κ. Αλαβάνο και κ. Τσίπρα συμπεριφερθείτε ως ηγέτες και όχι ως αρχηγοί ομάδων. Πηγαίνετε να ακούσετε και τους άλλους συντρόφους σας από τα άλλα ρεύματα του χώρου σας. Ο ηγέτης σ’αυτό ξεχωρίζει. Ότι μπορεί να τους ακούει όλους και να τους σέβεται όλους χωρίς αγκυλώσεις στη σκέψη του.
 
Ο ηγέτης όταν το καράβι στραβά αρμενίζει αναλαμβάνει ο ίδιος τις ευθύνες και στρίβει το τιμόνι για να μην πέσει στην ξέρα.
Ναι κ. Αλαβάνο και κ. Τσίπρα
όταν οι πολίτες δεν σας εμπιστεύονται τότε φταίνε οι πολιτικές και όχι οι λεπτομέρειες που μας λέτε αυτές τις μέρες και αυτές πρέπει να διορθώσετε, με δική σας πρωτοβουλία και ανοικτοί στις διαφορετικές απόψεις, ώστε να γίνει η υπέρβαση και η σύνθεση.
 
Ο ηγέτης ζει μέσα στην κοινωνία και δεν επιλέγει τους ακροατές του.
Ναι κ. Αλαβάνο και κ. Τσίπρα όταν γίνονται τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης ο κόσμος θέλει να σας δει παρόντες και όχι να σνομπάρετε παρόμοιες εκδηλώσεις, γιατί φοβάστε μήπως σας κατηγορήσουν κάποιοι καλοθελητές ως στηλοβάτες του συστήματος.
 
Ο ηγέτης δεν χαϊδεύει τα αυτιά των πολιτών.
Ναι κ. Αλαβάνο και κ. Τσίπρα
δεν μπορεί να υποστηρίζετε κάθε μορφής κινητοποίηση και κάθε είδους αίτημα ομάδων που σας ζητούν την υποστήριξή τους. Πρέπει σε κάποιους να πείτε και όχι χωρίς να υπολογίζετε το «πολιτικό κόστος», με κριτήριο το όφελος όλων των εργαζομένων και της χώρας και όχι των κάθε είδους συντεχνιών.
 
Και ένα τελευταίο για τον κ. Αλαβάνο.
Ο ηγέτης είναι μεγαλόψυχος.
Κάνατε πέρυσι μια κίνηση και δώσατε μια ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να γίνει ένας ηγέτης μιας σύγχρονης, μεγάλης, δημοκρατικής και ανανεωτικής αριστεράς. Γιατί από τότε αντί να του συμπαραστέκεστε και να τον βοηθάτε, κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τον μειώσετε;"
 
Δημοφιλή σήμερα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

14/12/2017
Η τέταρτη φάση κτηματογράφησης (KTIMA 16) αφορά το 64% της έκτασης της χώρας και 16 εκατ. δικαιώματα (43%)....
Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

15/12/2017
Εκτός Nomads βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή....
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σλάλομ στη Χαλκίδα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σλάλομ στη Χαλκίδα

13/12/2017
Η Χαλκίδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα υπέροχο θαλασσινό θέαμα στον Πορθμό του Ευρίπου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, που θα προσφέρουν οι αθλητές, ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας