Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με τη φράση «το ταξίδι μου στην Αυτοδιοίκηση ολοκληρώθηκε», ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κλέαρχος Περγαντάς ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς που διεξήχθη την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου την πρόθεση του να μην κατέβει ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κλέαρχος Περγαντάς και Ανέστης Πίσχινας
Κλέαρχος Περγαντάς και Ανέστης Πίσχινας

Πιο συγκεκριμένα ο Κλέαρχος Περγαντάς δήλωσε:

«Μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση (8 χρόνια Νομάρχης και 4 χρόνια Περιφερειάρχης) το ταξίδι μου στην Αυτοδιοίκηση ολοκληρώθηκε.

Προσπάθησα για το καλλίτερο και για το περισσότερο, άλλωστε ο απολογισμός μου σήμερα αναδεικνύει με αριθμούς και έργα την προσπάθεια αυτή.

Μια προσπάθεια συνεχή, συνεπή, διαφανή, ομαδική και αλληλέγγυα, μια δουλειά που σε πολύ δύσκολες συνθήκες έδωσε αξία στη Στερεά Ελλάδα και τους πολίτες της.

Είναι απολύτως αυτονόητο ότι έως την ολοκλήρωση της θητείας μου θα κάνω τη δουλειά μου με τον καλλίτερο τρόπο και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και το Περιφερειακό Συμβούλιο, αφού οι ανάγκες οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της Περιφέρειας είναι συνεχείς, καθημερινές και διαρκείς.

Την τετραετία αυτή, ως ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, συναντήθηκα, συνεργάστηκα, δούλεψα, αγωνίστηκα, διεκδίκησα με τους θεσμικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς αυτού του τόπου. Ειλικρινά ευχαριστώ όλους και έναν- έναν χωριστά, για την συμμετοχή, την παρουσία, τη συμβολή στην κοινή μας προσπάθεια.

Θέλω επίσης από καρδιάς να ευχαριστήσω:

  • Τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων, τον κ. Χειμμάρα, τον κ. Χρονά, τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Στουπή, τον κ. Καρακικέ και την προκάτοχό του κ. Σπανούδη
  • Το σύνολο των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων, καθώς και τους θεσμικούς εκπροσώπους της Περιφέρειας στη Βουλή και στην Κυβέρνηση.
  • Τους αγαπητούς συνεργάτες της Εκτελεστικής Επιτροπής, και τους Αντιπεριφερειάρχες, που άφησαν αυτή την τετραετία το δικό τους στίγμα στην Περιφέρεια
  • Τους Προέδρους και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών
  • Τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων της Περιφέρειας και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.
  • Τους εργαζόμενους, τα στελέχη, τους συνεργάτες των Υπηρεσιών μας και των Νομικών Προσώπων μας όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων.
  • Τα ΜΜΕ
  • Την αγαπημένη μου γυναίκα και τον γιό μου Γιάννη
  • Και πέρα και πάνω απ΄όλους την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας, που στήριξε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, αναφερόμενος στο συνδυασμό της πλειοψηφίας, στους καλούς μου φίλους και συνεργάτες, αφού τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, θέλω δημόσια να δηλώσω ότι θα σεβαστώ οποιαδήποτε επιλογή τους στις επερχόμενες εκλογές. Τις επιλογές δηλαδή, που οι ίδιοι θα κρίνουν ως καταλληλότερες στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση»

Τον κ. Περγαντά ευχαρίστησαν οι επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αναγνωρίζοντάς του εντιμότητα, ειλικρίνεια, συνέπεια, χρηστή διοίκηση και ανοιχτή, με διευρυμένο πνεύμα συνεργασία.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας