Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Κορίνα Γιαννάκη
για το eviaportal.gr:
Ο Γιώργος Βλαχογιώργος δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί μέχρι το τέλος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, λόγω εφημερίας του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Γιώργος Βλαχογιώργος
Γιώργος Βλαχογιώργος

Μόλις έγινε η κοπή της πίτας ο κ. Γεώργιος Βλαχογιώργος ενημέρωσε το σώμα ότι δεν μπορεί να παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι υποχρεώσεις του στο Νοσοκομείο δεν τον αφήνουν να μετέχει στα Δημοτικά Συμβούλια, καθώς από την αρχή είχε τονίσει επανειλημμένα, ότι οι Τετάρτες είναι ημέρες εφημεριών και ότι είναι καλύτερο τα Δημοτικά Συμβούλια να διεξάγονται τις Τρίτες.

Όμως δεν φαίνεται να εισακούστηκε η επιθυμία του και αποχώρησε με έντονη δυσαρέσκεια αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει μια απαξίωση στο θέμα αυτό. Μάλιστα όταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού κ. Δημήτριος Αναγνώστου του είπε: «Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση κ. Βλαχογιώργο, παρ΄όλα αυτά μπορείτε να μείνετε στο Δημοτικό», εκείνος γύρισε και απάντησε: «Και από τον Διοικητή μου που θα με κυνηγάει ποιος θα με σώσει; Εσύ»;
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας