Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Επιμελητήριο της Εύβοιας θεωρώντας τον Πρωτογενή Τομέα ως την σημαντικότερη βιομηχανία που διαθέτει η χώρα μας και με στόχο την υποστήριξη και ανάπτυξή του, διοργανώνει στις 17 Φεβρουαρίου ημέρα Δεύτερα και ώρα 17:00, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Η Συμβολή και οι Ευκαιρίες του Πρωτογενούς Τομέα στην Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας».
Επιμελητήριο Ευβοίας
Επιμελητήριο Ευβοίας

Οι εργασίες της ημερίδας θα λάβουν χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας, (Χαλκίδα, Ελ. Βενιζέλου 12, 2ος όροφος).  

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

«Η σημασία του πρωτογενούς τομέα στην ανασυγκρότηση της εθνικής μας οικονομίας» Φεγγερός Κωνσταντίνος, Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Management Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων» Ζανόπουλος Σταύρος, Γεωπόνος, Πρόεδρος του Παραρτήματος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

« Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων στον Αγροδιατροφικό Τομέα»  Πούμπουρας Γεώργιος, Γεωπόνος- Ζωοτέχνης, Γενικής Γραμματείας Συντονισμού του Κυβερνητικού έργου, Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Ο Ρόλος της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας στα πλαίσια της Νέας Προγραμματικής περιόδου 2014-2020 με έμφαση στην αγροδιατροφή» Στρατάκος Γιώργος, Γεωπόνος MSC, Ειδικός συνεργάτης Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας.

«Σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία στον Αγροτικό τομέα» Εισηγητής, υψηλόβαθμο στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας