Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Επιμελητήριο Ευβοίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ευβοίας και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας, συνδιοργάνωσαν με την ευκαιρία του νέου ετους, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Πέλαγος», εορταστική εκδήλωση με κοπής πίτας.  
Κοπή πίτας των Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας
Κοπή πίτας των Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας

Οι Πρόεδροι των τριών Φορέων κος Παναγιώτης Σίμωσης, κος Ηλίας θαλάσσης και κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη αντίστοιχα, στον χαιρετισμό που απεύθυναν εστίασαν στα προβλήματα της χώρας, της επιχειρηματικότητας, των επιχειρηματιών και της κοινωνίας.

Ανάλογο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κος Γεώργιος Καββαθάς.
Την ευλογία της πίτας τέλεσε o Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Θεοφύλακτος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κος Συμεών Κεδίκογλου Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο Βουλευτής Ευβοίας κος Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος. Παρέστησαν επίσης, εκπρόσωποι του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κου Σίμου Κεδίκογλου και των Βουλευτών Ευβοίας κου Δημήτρη Αναγνωστάκη και κου Νικόλαου Μίχου. Επίσης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, Αντιδήμαρχοι του Νομού, Εκπρόσωποι Αρχών, τέως και νυν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. διαφόρων Συλλόγων και Επαγγελματικών Οργανώσεων, Διευθυντές Υπηρεσιών του Νομού και πολλοί άλλοι.

Στη φετινή εορταστική εκδήλωση, το Επιμελητήριο Ευβοίας επιβραβεύοντας την πολύπλευρη προσφορά στην επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και την εργατικότητα, την αποδοτικότητα και το ήθος στον Δημόσιο Τομέα, απένειμε τα ακόλουθα  βραβεία.

Το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Παπαγεωργίου Μαρία του Κωνσταντίνου, αρτοποιό στο επάγγελμα. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου κος Ευάγγελος Κούκουζας.

Το βραβείο εξωστρέφειας και ανάπτυξης δόθηκε στην εταιρεία Αφοί Παναγιώτου ΟΕ-Μικροζυθοποιία Septem. Την τιμητική πλακέτα απένειμε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Λιονάκης.

Το βραβείο καινοτόμου δράσης δόθηκε στον Τσίγκο Θεόδωρο του Αναστασίου για τις μεταλλικές κατασκευές του. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Σταθόπουλος.

Το βραβείο πρότυπης καλλιέργειας δόθηκε στην εταιρεία Ε. Λαχουβάρης-Α. Μαστρογιάννης ΟΕ-Α. Μαστρογιάννης ΟΕ- Μανιτάρια Δίρφυς. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης.

Το βραβείο διαχρονικής επιχειρηματικής δράσης δόθηκε στον Τόγια Ιωάννη του Ευαγγέλου, για το εμπόριο επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών κτλ. Την τιμητική πλακέτα απένειμε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη.

Το βραβείο διαχρονικής επιχειρηματικής δράσης δόθηκε στην εταιρεία Αφοί Μπαράκου ΟΕ-Ξυλουργικές εργασίες. Την τιμητική πλακέτα απένειμαν από κοινού η Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κα Κόλλια – Βότση Σοφία και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Φρουδαράκης.

Το βραβείο εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα και πρωτότυπης συνεταιριστικής δράσης, δόθηκε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, για την ίδρυση και λειτουργία του Σχολικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «Σχολικός Συνεταιρισμός 150u Δημοτικού Σχολείου - Τα παιδιά του Ευρίπου». Στο πλαίσιο του Συνεταιρισμού οι μαθητές διαχειρίζονται οι ίδιοι το σχολικό κυλικείο τους. Την τιμητική πλακέτα απένειμαν από κοινού  ο  Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Γεροντίτης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας κος Σπύρος Γεροντίτης και η κα Ρόγκα Βασιλική Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου.

Το βραβείο ήθους και εργατικότητας στο δημόσιο τομέα δόθηκε στον Σπυρίδωνα Λάμπου του Ευαγγέλου, Προϊστάμενο  του  Τμήματος  Συντάξεων της Δ/νσης  Στερεάς  Ελλάδας  του  ΟΑΕΕ. Την τιμητική πλακέτα απένειμαν από κοινού ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κος Γεώργιος Καββαθάς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ευβοίας κος Ηλίας Θαλάσσης.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας