Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Περιφέρεια
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, παρευρέθη μετά από πρόσκληση στη χθεσινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη Δημοτική Αγορά.
Νίκος Γεωργάτος
Νίκος Γεωργάτος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας:

Η τοποθέτηση του Προέδρου ήταν γι ακόμη μια φορά σαφής με έμφαση στην επίσπευση της απόφασης για την τύχη του χώρου αυτού, που σήμερα εξακολουθεί, μετά από τόσα χρόνια απραγίας, να αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για τον εμπορικό κόσμο αλλά και για τους πολίτες.

Ο Πρόεδρος τόνισε την ανάγκη της άμεσης αντικατάστασης του «σάπιου» αυτού χώρου από μία σύγχρονη αγορά προϊόντων γης και θάλασσας, που θα εξυπηρετεί τους πολίτες και θα δίνει ζωή και κίνηση και στα γύρω εμπορικά καταστήματα τα οποία έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα όλα αυτά τα χρόνια, διότι κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι η βόλτα στο κομμάτι αυτό της αγοράς μας.

Είπε χαρακτηριστικά ότι ο χρόνος που χάθηκε είναι πολύτιμος. Θα πρέπει να επιμείνουμε στον αποχαρακτηρισμό της αγοράς από διατηρητέα και να ξεκινήσουν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναβρεί η Δημοτική Αγορά την παλαιά της αίγλη μέσα από μία σύγχρονη αλλά ταυτόχρονα ρομαντική αισθητική.

Ο Πρόεδρος επιθυμεί να ευχαριστήσει το Δήμο που έσπευσε να φέρει άμεσα το θέμα σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή της Επιτροπής Διαβούλευσης κι ελπίζει σε εξίσου άμεση λύση του ζητήματος.
 Ωστόσο, εξίσου σημαντικό θέμα για τον εμπορικό κόσμο αποτελεί και η πεζοδρόμηση της οδού Αβάντων για την οποία ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί να ξεκινήσουν οι εργασίες του υπόλοιπου τμήματος στο τέλος του μήνα Ιανουαρίου.

Η ημερομηνία αυτή όμως παρήλθε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, εκ μέρους όλων των συναδέλφων, παρακαλεί θερμά το Δήμαρχο να ξεκινήσει η πεζοδρόμηση του υπόλοιπου τμήματος άμεσα, όπως είχε υποσχεθεί, ούτως ώστε να έχουμε την ολοκλήρωση αυτού πριν τις εορτές του Πάσχα, περίοδος που είναι εξαιρετικά σημαντική για την εμπορική κίνηση.


Για το ΔΣ,

Ο Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεωργάτος Νικόλαος     Αίσωπος Νικόλαος
Δημοφιλή σήμερα

Εκδρομή στην ορθόδοξη Σερβία

Εκδρομή στην ορθόδοξη Σερβία

28/03/2017
Το Τουριστικό Γραφείο ΑΡΕΘΟΥΣΑ TOURS που εδρεύει στη Χαλκίδα, διοργανώνει ένα ξεχωριστό προσκυνηματικό ταξίδι 4 ημερών στα ορθόδοξα μοναστήρια της Σερβίας....
Απαγόρευση καύσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας

Απαγόρευση καύσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας

29/03/2017
Σε απαγόρευση καύσης προχωρά από την 1η Απριλίου μέχρι την 31 Οκτωβρίου, σε όλο το νομό Ευβοίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας....
Να ενδυναμώσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση

Να ενδυναμώσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση

29/03/2017
Στην εορταστική εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου του Αλιβερίου βρέθηκε την Κυριακή 26/3 ο Κ. Μαρκόπουλος....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας