Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 η δεύτερη συνάντηση του «Σεμιναρίου για Γονείς» που διοργανώνει ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αράπογλου, M.Sc, M.Ed, Υπεύθυνο του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δ.Ε. Εύβοιας, που παρουσίασε θέματα για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και τη διαχείριση της ταυτότητας στο συμμετοχικό ιστό.
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Ο κ. Αράπογλου αναφέρθηκε στη μεγάλη επίδραση που ασκεί το διαδίκτυο στους εφήβους, στον τρόπο που επηρεάζει τη διαμόρφωση της ταυτότητας τους η συμμετοχή τους στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στους κινδύνους που αυτή ενέχει για την ασφάλειά τους. Για την αντιμετώπιση όλων των πιθανών κινδύνων που σχετίζονται με τη χρήση του διαδικτύου χρειάζεται ενημέρωση των εφήβων και των γονιών τους, κοινός χρόνος στο διαδίκτυο και καλή επικοινωνία που μπορεί να αποτρέψει ή  να προστατέψει σε δύσκολες καταστάσεις.

Για την καλύτερη εκπαίδευση των γονιών ο κ. Αράπογλου και το Κέντρο Νέων Τεχνολογιών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας πρόκειται να υλοποιήσουν εκπαιδευτικό εργαστήριο για τους γονείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ώστε να εκπαιδευτούν σε πρακτικά ζητήματα χρήσης και ασφάλειας του Διαδικτύου.

Η επόμενη συνάντηση του «Σεμιναρίου για Γονείς» θα γίνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, με ομιλήτρια την κ. Χ. Σπηλιοπούλου, Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Παν. Αθηνών, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Εύβοιας, με θέμα «Πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών», στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, ώρα 18.00-20.00.

Η Υπεύθυνη του ΣΣΝ Εύβοιας

Ιωάννα Ηλιοπούλου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας