Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Μπάμπης Γκαρούτσος καυτηριάζει τη στάση του Προέδρου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Μονοδρίου, οι οποίοι παίζουν χαλασμένο τηλέφωνο χωρίς να προσφέρουν λύσεις στα σοβαρά θέματα που αφορούν το χωριό.
Μπάμπης Γκαρούτσος
Μπάμπης Γκαρούτσος

Με έκπληξή μου, είδα στο κάλεσμα του Συλλόγου του Μονοδρίου προς τα μέλη του και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και κατοίκους του χωριού μας, ότι ασκούν μια μόνιμη αντιπολίτευση ο ένας σύμβουλος στον άλλον, παίζοντας χαλασμένο τηλέφωνο με κύρια ευθύνη του προέδρου του Τ.Σ Μονοδρίου, έτσι ώστε να μην λύνονται άμεσα σοβαρά θέματα του χωριού μας. Όχι θέματα που έχουν να κάνουν μόνο με τον καλλωπισμό και την εικόνα του χωριού μας, αλλά θέματα που έχουν να κάνουν με την ζωή και την περιουσία των κατοίκων.

Μέχρι τώρα με τον αγώνα του συλλόγου και τον δικό μου για το αλεξικέραυνο, ακόμα δεν το είχαν σαν θέμα συζήτησης σε τοπικό συμβούλιο, τι περιμένουν να έχουμε νεκρούς;

Για 400 ευρώ δεν έκαναν τίποτα εδώ και 3 χρονιά σε τοιχίο που είχε κατολίσθηση με κίνδυνο να ζήσουμε ατύχημα με νεκρό, πάλι καλά που το έκαναν φέτος μετά από αγώνα που δίνουμε τόσα χρόνια να αναδειχθεί το θέμα.

Επικίνδυνα σημεία κυκλικά του οδοστρώματος, που περικλείουν κυκλικα την γέφυρα, δεν έχουν υποστήριξη και κρέμονται από μια κυριολεκτικά τρίχα για να γίνει κάποιο κακό και με αποτέλεσμα τα παιδιά που μαζεύονται εκεί να κινδυνεύουν να τραυματιστούν.

Επισημαίνω ότι δεν είναι καταστροφικοί με σκοπό αλλά από άγνοια ορθολογικών λύσεων, από άγνοια προώθησης ζητημάτων, από λάθος αντίληψη στο τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, βέβαια από ότι είδαμε όλοι μας το οπαδικό συναίσθημα που έχουν τους κάνει να βρίσκονται σε μια μόνιμη αντιπολιτευτική άμυνα, σε μια μόνιμη διαμάχη, ο πρόεδρος υπέροχος άνθρωπος εργατικός αλλά μένει στην απόδοση κάτω του μετρίου σε θέματα διοίκησης, ο μαέστρος είναι το παν εδώ έχουμε μαέστρο σε άλλη ορχήστρα.

Έχω φόβο για το τι θα γίνει διότι με τέτοιες παρουσίες πάντα θα έχουμε την ανασφάλεια μέσα μας, από το στόμα τους στο μόνο που ειρωνικά συμφώνησαν το Τ.Σ Μονοδρίου ήταν το να μου απαντήσουν με ειρωνεία 'βάλε εσύ να δούμε τι θα κάνεις' λοιπόν πιστεύω να μην είναι τόσο δύσκολο να δεις έναν δρόμο που είναι έτοιμος κύριε πρόεδρε να έρθει ο σαν βιβλικό 'μάνα' εξ ουρανού στα κεφάλια μας, δεν είναι δύσκολο να δεις το κούφωνα του γύρου χώρου τις γέφυρας όπου η τσιμεντοπλακα είναι στον αέρα, δεν νομίζω να είναι δύσκολο να τρέξεις το ζήτημα του αλεξικέραυνο, την αρρώστια των πλατάνων δεν νομίζω ότι το να προστατεύσουμε το σπάνιο είδος ψαριού και σε συνεργασία με τον σύλλογο θέλει χρήμα, μήπως κύριε πρόεδρε κύριοι τοπικοί σύμβουλοι η κρίση είναι μέσα μας εκτός από οικονομική;

Εγώ στήριξα τον πρόεδρο το 2010 αλλά οι αγώνες μου δεν είχαν αποτέλεσμα, όχι από σκοπό αλλά απο άγνοια αντίληψης των σημαντικών θεμάτων και προώθησης τους, πιστεύω να βοηθήσουμε όλοι μας με συνεργασία ο τόπος μας να μην είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας στα χειρότερα της.

Με τιμή και προβληματισμό

ΜΠ. ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ Α.ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
Δημοφιλή σήμερα

Ο χειμώνας έρχεται, πέφτει έως 10 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο χειμώνας έρχεται, πέφτει έως 10 βαθμούς η θερμοκρασία

18/12/2017
Η εβδομάδα μπήκε με κρύο και θα είναι έντονα χειμωνιάτικη με κύρια χαρακτηριστικά τους ψυχρούς βοριάδες, την πτώση της θερμοκρασίας έως και ...
Αλλαγή πορείας οχημάτων στην περιοχή Αλωνάκι στη Χαλκίδα

Αλλαγή πορείας οχημάτων στην περιοχή Αλωνάκι στη Χαλκίδα

15/12/2017
Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι λόγω εργασιών επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων, η οδός Αντιγόνου στην περιοχή «Αλωνάκι» Χαλκίδας...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας