Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλε η παράταξή Πολίτες της Αυτοδιοίκησης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, με την οποία σαρκάζει το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου γνώρισε μετά από μια δωδεκαετία ότι ο εργολάβος Ν. Β. Παππάς είναι γιος του στενού του συνεργάτη και αντιδημάρχου Β. Παππά.
Πολίτες της Αυτοδιοίκησης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
Πολίτες της Αυτοδιοίκησης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Η επιστολή τους είναι η ακόλουθη:

Η παράταξή μας αισθάνεται «πολύ συγκινημένη», αφού έγινε αφορμή να γνωρίσει ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, ότι ο εργολάβος κ. Ν.Β Παππάς, είναι γιος του επί δωδεκαετία στενού συνεργάτη και αντιδημάρχου κ. Β. Παππά!!

Ο εργολάβος στον οποίο έχουν ανατεθεί, έργα με απευθείας αναθέσεις από τον Δήμαρχο, την οικονομική επιτροπή, όπου συμμετείχε παράνομα ο πατέρας του, αλλά και από την ΔΕΥΑΚΑ, ύψους περίπου 100.000 ευρώ, ήταν άγνωστο πρόσωπο στον κ. Θωμά. Χρειάστηκε να του απευθύνει έγγραφο για να μάθει ότι είναι γιος του αντιδημάρχου!!

Δεν γνώριζε ότι ο κατασκευαστής της στέγης του σπιτιού Παπανικολάου, την οποία παρέλαβε ημιτελή ο κ. Β. Παππάς ως μέλος της επιτροπής παραλαβών ήταν γιος του.

Δεν γνώριζε ότι ο ειδικός εργολάβος κατασκευαστής στεγών στην Κύμη, κ. Ν.Παππάς, τον οποίο παρουσίασε στην «ειδική» συνεδρίαση του Δ.Σ που έγινε στην Κύμη, ήταν γιος του πιο στενού του συνεργάτη.

Μήπως δεν γνωρίζει και άλλες απευθείας αναθέσεις στον γιο και νύφη του προέδρου του Δ.Σ κ. Αγγ. Ποθητάκη;

Μήπως δεν γνωρίζει, την απευθείας ανάθεση προμήθειας ελαστικών ύψους περίπου 57.000 ευρώ στο γιο του πρώην αντιδημάρχου Δυστίων κ Ν. Μπότη; Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής Ο.Ε παρέστη παράνομα και ο κ. Μπότης.

Μήπως δεν γνωρίζει, ότι ο κ. Ν Λυμπερόπουλος είναι τοπικός σύμβουλος Δ.Κ Αλιβερίου εκλεγμένος με την παράταξή του;

Όλα αυτά εμείς τα έχουμε καταγγείλει με δελτία τύπου και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, όπου μας έχει πει το αμίμητο: «Δεν είναι νόμιμο;» Τα περί πολιτικής ηθικής είναι άγνωστη έννοια για τον πολυπράγμονα Δήμαρχο.

Άλλα και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στ. Ελλάδος, φαίνεται να υιοθετεί τον νομικά γελοίο ισχυρισμό του Δημάρχου, ότι δεν γνώριζε ότι ο κ. Β. Παππάς είναι γιος του αντιδημάρχου. Προφανώς για να μην αποδοθούν ευθύνες όπως νομικά επιβάλλεται και στον κ.Θωμά. Έτσι φαίνεται ότι με την «παραπομπή» του κ. Παππά το θέμα τελειώνει.

Θεωρούμε ότι ο όλος χειρισμός του θέματος αλλά και άλλων, που έχουμε καταγγείλει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι τουλάχιστον πολιτικά σκανδαλώδης. Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο. Έτσι κι αλλιώς ως ελεγκτής νομιμότητας, το μόνο π κάνει είναι να διαβιβάζει τα έγγραφά μας ή να μην τα εξετάζει, αφήνοντας να περάσει το δίμηνο, ούτως ώστε οι αποφάσεις του Δήμου να καθίστανται νόμιμες.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι παρανομίες που συμβαίνουν στη χώρα μας, έχουν αποκαλυφθεί από ανεξάρτητες ή δικαστικές αρχές. Εμείς εκεί θα προσφύγουμε.

Τους πολίτες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου καλούμε να αγωνιστούμε έτσι ώστε, αυτές οι προκλητικές, παράνομες και πολιτικά ανήθικες πρακτικές της σημερινής αρχής, να αποτελέσουν παρελθόν για τον τόπο μας και να ανοίξουμε άλλους δρόμους στην νομιμότητα, τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
giannis (6/3/2014 12:21:42 πμ)
Ομάδα.. κλειστού κυκλώματος, και γαμώ τις ΜΑΣΕΣ...
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας