Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στην ομιλία της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, ενώ τονίζει ότι πρώτη προτεραιότητα του είναι η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος όπου η ποιότητα ζωής των ανθρώπων θα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.
Χρήστος Παγώνης
Χρήστος Παγώνης
Ευχαριστώ, από καρδιάς, όλους τους φίλους και τις φίλες, τους νέους και τις νέες, που κατέκλισαν, κυριολεκτικά, την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας την Τετάρτη 19-2-2014, στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο Χαλκιδέων.

Επιθυμώ μαζί με τις ευχαριστίες μου, να τονίσω για άλλη μια φορά, ότι απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του Δήμου, έξω και πάνω από τους πολιτικούς – κομματικούς σχηματισμούς, να συστρατευτούν ώστε με αποφασιστικότητα να συμβάλουμε στην διαμόρφωση ενός Περιβάλλοντος όπου η ποιότητα ζωής των ανθρώπων θα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για αβελτηρίες και πισωγυρίσματα.

Με αντιπάλους μας μόνο τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής, ξεκινάμε τον δημιουργικό αγώνα για την επίλυσή τους.

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΠΑΓΩΝΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου ΧαλκιδέωνΚάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας