Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δρ Ιωάννης Μανώλης γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Μαρμάρι Ευβοίας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Μανώλης
Μανώλης
Ο Γιάννης Μανώλης είναι ο πρωτότοκος γιος του πρώην Δημάρχου Καρύστου Νίκου Μανώλη. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Χαρά Γεωργατζή, από τις Ροβιές Ευβοίας, και έχουν ένα παιδί τον Νικόλα. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Μαρμαρίου και το Γενικό Λύκειο Καρύστου. Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία από την περίφημη Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (London School of Economics & Political Science). 

Τον Ιούνιο του 2017 ανακηρύχθηκε διδάκτορας με βαθμό: Άριστα στον Τομέα Δημόσιου Δικαίου και Πολιτικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διατριβή του διακρίθηκε και βραβεύτηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων ως η δεύτερη καλύτερη για το έτος 2017. Έχει κάνει τρεις επιστημονικές ανακοινώσεις σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια. 

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως: α) Χειμερινό Σχολείο UNESCO για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση στο Γραφείο UNESCO Βενετίας β) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο UNESCO στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο Γραφείο UNESCO Ντακάρ γ) Χειμερινό Σχολείο Μεθοδολογίας & Πολιτικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης και δ) Μεταπτυχιακό Σεμινάριο στις Τεχνικές Διαπραγμάτευσης στη Σχολή Διακυβέρνησης J.F.K του Harvard.  

Εργάζεται ως Programme Manager στην Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, με κύριες αρμοδιότητες την άντληση κεφαλαίων και τη διαχείριση ευρωπαϊκών και διεθνών προγραμμάτων. Είναι αν. μέλος στην Επιτροπή Στρατηγικής του Προγράμματος crowdfunding "Act4Greece" της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Πριν ενταχθεί στην UNESCO, εργάστηκε στις ενημερωτικές πύλες www.news.gr & www.24h.gr. Έχει διατελέσει σύμβουλος δημόσιας πολιτικής και ανάπτυξης και έχει συνεργαστεί τόσο με δημόσιους όσο και με ιδιωτικούς οργανισμούς, όπως το Υπουργείο Τουρισμού, τη Στέγη Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ, καθώς και τις εταιρείες "ΉΡΩΝ" και "Interamerican". Εργάστηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις εταιρείες "Ankit Media" στο Λονδίνο και "GAOTIME" στη Σαγκάη. 

Τον Ιανουάριο του 2017, κατόπιν μιας ιδιαίτερα απαιτητικής και αξιοκρατικής διαδικασίας αξιολόγησης (Μητρώο Στελεχών), επιλέχθηκε στη λίστα με τα 15 πρώτα νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.     Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας