Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε δηλώσεις προέβη ο Υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, αναφορικά με την πιθανή αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου.
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Η δήλωσή του είναι η ακόλουθη:

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι όσον αφορά την πιθανή αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Μίχα, ουδεμία ανάμειξη έχει το ΠΑΣΟΚ ούτε και εγώ προσωπικά. Πολλώ δε μάλλον που ο κ. Μίχας, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίζω τα προσόντα και το βιογραφικό του, αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή κάνοντας εισήγηση στον τότε υπουργό Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο να τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο Καρύστου. Εισήγηση που έγινε αποδεκτή-πιστεύω αξιοκρατικά- και που με χαρά είδα να δικαιώνει την επιλογή μου.

Το γιατί ένας επιτυχημένος διοικητής με μετρήσιμα αποτελέσματα αντικαθίσταται και τι κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή είναι κάτι στο οποίο μπορεί απαντήσει μόνο ο υπουργός Υγείας, από τον οποίο θα ζητήσω διευκρινίσεις. Γνώμη μας είναι ότι ο κ. Μίχας πρέπει να παραμείνει, όχι γιατί εμείς το θέλουμε, αλλά γιατί αυτό επιτάσσουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του στο Νοσοκομείο και η εν γένει παρουσία του.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας