Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε σήμερα τη Φωκίδα.
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος στην Φωκίδα
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος στην Φωκίδα

Συγκεκριμένα πήγε στο Δασαρχείο Άμφισσας όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντή Δασών και προσωπικό του Δασαρχείου. Υπάρχουν δύο αποστελεχωμένες διευθύνσεις δασών, που πάσχουν από προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (προΐστανται ΤΕ) ώστε να στελεχωθούν και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα Τμήματα χαρτογραφήσεων-πράξεων χαρακτηρισμού. (υπάρχουν σε εκκρεμότητα αιτήσεις που υπερβαίνουν τα έξι χρόνια).

Επίσης το Δασαρχείο δεν έχει τη δυνατότητα διαχείρισης μελετών, όπως για τα ξύλα καύσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα προμηθευτεί ο πληθυσμός και να χάνονται οικονομικοί πόροι.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας, όπου ο Δ/ντής κ. Κεφαλάς και το λοιπό πυροσβεστικό προσωπικό τον ενημέρωσαν για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (όπως η μεγάλη πυρκαγιά πέρυσι το καλοκαίρι στον ελαιώνα Αμφίσσης).
Έπειτα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ.Καλλία και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Άμφισσας, στα γραφεία του Συλλόγου, όπου του εξέθεσαν κι αυτοί τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας ο Πρόεδρος κ. Γαζής και τα Μέλη του Επιμελητηρίου του εξέθεσαν τα σοβαρά και τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός, όπως την άμεση κατασκευή του κόμβου εισόδου εξόδου ΒΙΟΠΑ Άμφισσας, για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων καθώς και τη διευθέτηση προβλημάτων μεταξύ της ιδιοκτήτριας τράπεζας του ΒΙΟΠΑ και των επιχειρήσεων που λειτουργούν εκεί. Συνέχισαν αναφέροντας ότι η μη ύπαρξη αγωγού φυσικού αερίου στη Φωκίδα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα με το να μπλοκάρει τις οικοδομικές άδειες του Νομού.

Τέλος πήρε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αμφίσσης κ. κ. Αθηναγόρα.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας