Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, διοργανώνει το δεύτερο πιστοποιημένο σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα «Εφαρμογή του κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.)» για διπλωματούχους μηχανικούς δημοσίου, από 17 έως 21 Μαρτίου του 2014 στη Χαλκίδα, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αλέξανδρος Βαγγελάκος
Ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αλέξανδρος Βαγγελάκος

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης θα παρακολουθήσουν 40 μηχανικοί του δημοσίου του Ν. Ευβοίας, με αρμοδιότητες ή εμπλοκή σε θέματα ενεργειακής απόδοσης κτιρίων.
Ο στόχος του προγράμματος είναι η αναβάθμιση των γνώσεων και η ανάπτυξη των ικανοτήτων των εμπλεκομένων στελεχών, ώστε να διευκολυνθεί η εφαρμογή της εθνικής ενεργειακής πολιτικής για την εξοικονόμηση ενέργειας και της πρόσφατης νομοθεσίας για την ενεργειακή απόδοση και επιθεώρηση των κτιρίων, έτσι ώστε να ενισχυθεί το περιβαλλοντικό και οικονομικό όφελος της χώρας.

Η ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, θεωρώντας ότι η επιμόρφωση των μηχανικών δημοσίου πρέπει να είναι διαρκής και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της επιστήμης, θα συνεχίσει την προσπάθεια υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης των μελών της, αποσκοπώντας στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας στη Δημόσια Διοίκηση, καθώς και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του δεύτερου σεμιναρίου επιμόρφωσης, ευχαριστούμε το Δήμο Χαλκιδέων και το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) για τη συμπαράστασή τους και την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας (επί της Αβάντων 50), όπου και θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα επιμόρφωσης των μηχανικών, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη στήριξή της.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Χαϊνά 93, Τηλ: 22213-53830, Fax.: 22210 36082
e-mail: [email protected]
 

Για το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

Αλ. Βαγγελάκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας