Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Περιφέρεια
Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (πλην του Νομού Ευρυτανίας), για τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα.
Στοχευμένη αστυνομική δράση στην Περιφέρεια Στερεάς για τη σύλληψη καταζητούμενων ατόμων
Στοχευμένη αστυνομική δράση στην Περιφέρεια Στερεάς για τη σύλληψη καταζητούμενων ατόμων

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά δεκαέξι (16) ημεδαποί και συγκεκριμένα έντεκα άνδρες, ηλικίας 50, 53, 51, 44, 36, 23, 20, 50, 45, 30 και 76 ετών, καθώς και πέντε γυναίκες, ηλικίας 51, 50, 47, 41 και 36 ετών.

Ειδικότερα, σε περιοχές της Εύβοιας συνελήφθησαν πέντε άτομα και συγκεκριμένα:

 • Τρεις ROMA (36χρονος, 23χρονος και 20χρονος) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν τα από 11-02-2014 εντάλματα σύλληψης της Β’ Ανακρίτριας Χαλκίδας, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.
 • Ο 45χρονος στην περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 12-04-2013 απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών και συνολική χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για ζωοκλοπή και ζωοκτονία. Επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση του νόμου για τα όπλα, διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα κυνηγετικό όπλο, η άδεια του οποίου είχε λήξει.
 • Ο 50χρονος στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε., διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν η από 18-01-2013 απόφαση του Ε’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους και έξι (6) μηνών, για τα αδικήματα της αντίστασης, απειλής και εξύβρισης, καθώς και η από 22-07-2010 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και δέκα (10) ημερών, καθώς και σε χρηματική ποινή (500) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Στην περιοχή της Λαμίας Φθιώτιδας, συνελήφθησαν έξι άτομα από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και συγκεκριμένα:

 • Η 51χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν πέντε αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης τριάντα ενός (31) μηνών και σε συνολική χρηματική ποινή (3.500) ευρώ, για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών.
 • Ο 53χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης είκοσι δύο (22) μηνών και σε συνολική χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών.
 • Η 36χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε η από 14-04-2010 απόφαση του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκατριών (13) μηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
 • Η 50χρονη, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 39.323,37 ευρώ.
 • Ο 30χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Πταισματοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε κράτηση είκοσι (20) ημερών και πρόστιμο (300) ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
 • Η 41χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε η από 27-12-2012 απόφαση του Πταισματοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε κράτηση δέκα (10) ημερών και πρόστιμο (150) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Επίσης, στην περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ο 51χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 12-12-2013 απόφαση του Ε’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, για απείθεια.

Στην περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας, συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και συγκεκριμένα:

 • Ο 44χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 08-04-2009 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών, για παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.
 • Η 47χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε η από 09-03-2010 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή (150) ευρώ, για παράβαση υγειονομικών διατάξεων.

Τέλος στην περιοχή της Ιτέας Φωκίδας, συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας και συγκεκριμένα:

 • Ο 76χρονος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 250.821,30 ευρώ.
 • Ο 50χρονος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 78.925,74 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ παρόμοιες τέτοιες στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Δημοφιλή σήμερα

Εκδρομή στην ορθόδοξη Σερβία

Εκδρομή στην ορθόδοξη Σερβία

28/03/2017
Το Τουριστικό Γραφείο ΑΡΕΘΟΥΣΑ TOURS που εδρεύει στη Χαλκίδα, διοργανώνει ένα ξεχωριστό προσκυνηματικό ταξίδι 4 ημερών στα ορθόδοξα μοναστήρια της Σερβίας....
Να ενδυναμώσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση

Να ενδυναμώσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση

29/03/2017
Στην εορταστική εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου του Αλιβερίου βρέθηκε την Κυριακή 26/3 ο Κ. Μαρκόπουλος....
Δεύτερος Πανευβοϊκός διαγωνισμός ορθογραφίας

Δεύτερος Πανευβοϊκός διαγωνισμός ορθογραφίας

15/03/2017
Το 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, με πρωτοβουλία της Σχολικής Βιβλιοθήκης «Ν.Δ. Τριανταφυλλόπουλος», διοργανώνει τον 2ο Πανευβοϊκό διαγωνισμό ορθογραφίας, για μαθητές/τριε...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας