Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Μάρτη στην Ιστιαία, με κύριο ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Γιώργο Μαρίνο, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας Αθανάσιος Καμαράτος.
Γιώργος Μαρίνος
Γιώργος Μαρίνος

Στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Καμαράτος, κάλεσε το λαό να συσπειρωθεί με το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», γιατί η μόνη ψήφος που πονάει το σύστημα είναι η κόκκινη ψήφος.

Στην κεντρική ομιλία του ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Στερεάς και Εύβοιας, αναφέρθηκε διεξοδικά στην πολιτική επικαιρότητα, τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της Αν. Στερεάς και της Εύβοιας και στη σημασία των επερχόμενων εκλογών. Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές και οι εκλογές για την περιφέρεια και τους δήμους έχουν ένα ενιαίο χαρακτήρα, από την άποψη ότι η πολιτική που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια είναι βαθιά αντιλαϊκή, αδιέξοδη, δημιουργεί δραματικές καταστάσεις στο λαό και είναι ενιαία.

Κάλεσε τους εργαζόμενους μπροστά στις εκλογές να βγάλουν συμπεράσματα, να έχουν αυστηρότερα κριτήρια, να μην εγκλωβιστούν στη λογική του μικρότερου κακού και να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί αυτό θα είναι ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, θα είναι το διαφορετικό, το ελπιδοφόρο μήνυμα του λαού.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας