Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Θετικός στο κάλεσμα του Ισίδωρου Παπαλυμπέρη για μία δημόσια συζήτηση (debate) είναι και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης, με την προϋπόθεση όμως να μη γίνει ένα debate αλλά τέσσερα, όσες δηλαδή είναι και οι Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καρύστου.
Νίκος Μανώλης
Νίκος Μανώλης

Αγαπητοί συνυποψήφιοι,

Χαίρομαι για το δημόσιο κάλεσμα σας σε δημόσια συζήτηση (debate), αλλά η συγκεκριμένη πρόταση χρειάζεται διόρθωση. Επειδή ο Δήμος Καρύστου δεν είναι μόνο η παραλία Καρύστου, αλλά εκτείνεται από τον Αλμυροπόταμο μέχρι τον Καβοντόρο. Επειδή όταν, πλέον, κάνουμε λόγο για Δήμο Καρύστου, συμπεριλαμβάνουμε σε αυτόν την Κάρυστο, το Μαρμάρι, τα Στύρα και τον Καφηρέα. Επειδή τα προβλήματα των περιοχών είναι πολλά και χρίζουν ιδιαίτερης και ξεχωριστής προσοχής. Σας προτείνω να γίνει όχι 1, αλλά 4 δημόσια debate. Οφείλουμε να δώσουμε στους δημότες και των 4 δημοτικών ενοτήτων το δικαίωμα να μας ρωτήσουν, να μας ακούσουν και να αποφασίσουν. Προτείνω, λοιπόν, τη διεξαγωγή 4 διαφορετικών δημόσιων συζητήσεων τόσο για την Κάρυστο όσο και για το Μαρμάρι, τα Στύρα και τον Καφηρέα.

Ως Δήμαρχος, εδώ και 3,5 χρόνια, πορεύτηκα με την αίσθηση του καθήκοντος, με ενότητα, με ισοπολιτεία και δικαιοσύνη. Το ίδιο καλώ και εσάς να πράξετε ως υποψήφιοι. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς τοπικιστικά χαρακτηριστικά.

Εφόσον συμφωνείτε, σας καλώ να συναντηθούμε ώστε να ορίσουμε τους τελικούς όρους των συναντήσεων. Όχι μόνο τους κανόνες για το debate, αλλά και όλης της προεκλογικής περιόδου. Προτείνω, για παράδειγμα, να κρατήσουμε τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας καθαρά από φυλλάδια και αφίσες.

Νίκος Μανώλης

Καρυστία Μπροστά!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας