Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας ανακοινώνει το πρόγραμμα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2014 στη Χαλκίδα.
Φωτογραφία από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Φωτογραφία από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ακολουθεί το πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2014 στην Χαλκίδα:

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σημαιοστολισμός των δημοσίων, Τραπεζών όλων των σπιτιών της πόλης και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από τις 08:00 το πρωί της 24ης Μαρτίου 2014 μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2014 με την φροντίδα των αρχών.

Ώρα 08:00: Έπαρση της σημαίαςστο Ηρώο των Πεσόντων απόδοση τιμών από τμήμα Ενόπλων Δυνάμεων με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων.
Ώρα 11:00: Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες σχετικές με το νόημα της ημέρας, στα σχολεία της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης. Προσκύνημα σπουδαστών, μαθητών, προσκόπων και οδηγών στο Μνημείο των Ηρώων, προσερχόμενων με επικεφαλής δασκάλους, καθηγητές, βαθμοφόρους, επιμνημόνευση δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων.
Ώρα 18:30: υποστολή της σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων, όπως και κατά την έπαρση. Φωταγώγηση της πόλης, των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων των ΝΠΔΔ, των τραπεζών και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ώρα 07:30 Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και η φιλαρμονική του δήμου θα παιανίζει στους δρόμους της πόλης, θριαμβευτικά, πατριωτικούς ύμνους και τραγούδια.

Ώρα 09:30 Επίσημη έπαρση της σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων και απόδοση τιμών. Η τιμητική πομπή της σημαίας θα σχηματισθεί στο χώρο του ναυτικού ομίλου Χαλκίδας την 09:00 ώρα με κεφαλή προς την πλατεία του Ηρώου των Πεσόντων.

Ώρα 10:50 Ολοκλήρωση προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για τη δοξολογία.

Ώρα 11:00 Επίσημη δοξολογία στο Ναό, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος.

Ώρα 11:30 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων
Κατάθεση στεφανιών από τους:
Εκπρόσωπο Κυβέρνησης, Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Ανώτερο διοικητή φρουράς, δήμαρχο Χαλκίδας, Αστυνομικό διευθυντή Ν.Ευβοίας, λιμενάρχη Χαλκίδας, διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν.Ευβοίας, πρόεδρο περιφ. Τμήματος Χαλκίδας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Εκπρόσωπο ΕΔΕΣ.
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την φιλαρμονική του Δήμου Χαλκίδας.

Ώρα 12:15 Παρέλαση μπροστά από τους επισήμους στο συνηθισμένο τόπο της Λεωφόρου Βουδούρη, των αναπήρων και θυμάτων πολέμου, σπουδαστών, μαθητών και μαθητριών της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, προσκόπων και οδηγών.

Ώρα 18:30 Υποστολή της σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων όπως και στην Έπαρση.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας