Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου τη Χαλκίδα.
Συνάντηση Αθανάσιου Γιαννόπουλου με μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας
Συνάντηση Αθανάσιου Γιαννόπουλου με μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας

Πήγε στη Περιφέρεια όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Βουρδάνο, όπου συζήτησαν για τον πρωτογενή τομέα Στερεάς Ελλάδας, καθώς και το βασικό θέμα των αλλαγών στην αλιευτική πολιτική της περιοχής.

Στο Επιμελητήριο Εύβοιας είχαν εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Σίμωση για τα προβλήματα της περιοχής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον υποβαθμισμένο τουρισμό.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Κωνσταντίνο Βράκα όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα του ιατρικού κόσμου της περιοχής.

Τέλος συμμετείχε στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας όπου είχε εκτεταμένη συνομιλία με τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Γκάνη και τα μέλη του Συλλόγου, για το έντονο πρόβλημα των φυλακών που βρίσκονται μέσα στη Χαλκίδα. Τόνισαν ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει λυθεί με τη μεταφορά των φυλακών σε οικόπεδο εκτός Χαλκίδας, το οποίο έχει μεν προταθεί αλλά δεν μπορεί να αποχαρακτηριστεί από δασικό. Επίσης τα μέλη του συλλόγου αναφέρθηκαν και στην αδυναμία που έχουν στο να καλύψουν τις εισφορές τους και οι νέοι δικηγόροι βρίσκονται σε απόγνωση.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας