Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στα πλαίσια του έργου Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας η ομάδα Ίκαρος ευγενικώς φερόμενη επέτρεψε τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες του δήμου Χαλκιδέων, κατά την έναρξη του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες στον αγώνα του Ίκαρου με τον Παναθηναϊκό
Συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες στον αγώνα του Ίκαρου με τον Παναθηναϊκό

Το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων, την Εταιρία νόσου Αlzheimer, τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Χαλκίδος και το Σύλλογο Πολυτέκνων, υλοποιεί το πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων – Συνέργεια».

Μέσω του προγράμματος, επιχειρούμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, που πλήττει το τόπο μας, ζουν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Συσσιτίου, του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, της Τράπεζας Χρόνου και του Γραφείου Διαμεσολάβησης.

Μέσω των δομών αυτών, στηρίζουμε υλικά και ψυχοκοινωνικά τους συμπολίτες μας που είναι άνεργοι, άποροι και γενικά ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το πρόγραμμα αυτό στηρίζει την λειτουργία του στην εθελοντική προσφορά αγαθών και εργασίας, από τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Στα πλαίσια αυτά οι δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίων θα παρευρίσκονται στον αγώνα μπάσκετ ΙΚΑΡΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Κυριακή 23 Μαρτίου, ώρα 15:00, στο Κλειστό γήπεδο της Κανήθου. Σκοπός αυτής της συμμετοχής είναι να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τις άπορες οικογένειες της περιοχής μας. Ζητάμε από όλους τους φιλάθλους να ενισχύσουν τη δράση μας προσφέροντας από ένα βασικό αγαθό ,στην είσοδο του γηπέδου. Εκεί θα βρίσκονται οι εργαζόμενοι των δομών για να τα παραλάβουν.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τη βοήθεια σας.

Όλοι μαζί μπορούμε!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας