Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης.
ταύρος Μακαρίου, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Κώστας Μαρκόπουλος, Κλέαρχος Περγαντάς, Βαγγέλης Αποστόλου
ταύρος Μακαρίου, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Κώστας Μαρκόπουλος, Κλέαρχος Περγαντάς, Βαγγέλης Αποστόλου
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Χαλκίδα, με θέμα: «Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών».

Στην Ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, συμμετείχαν ο Κλέαρχος Περγαντάς, ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αποστόλου κ.α. καθώς και τοπικοί φορείς της περιοχής. Ο Σίμος Κεδίκογλου δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στόχος της Ημερίδας ήταν, να παρουσιαστούν οι δυνατότητες που δίνονται στον τομέα της Αλιείας, μέσω της εφαρμογής της Νέας Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής, καθώς και το στρατηγικό σχέδιο του Υπουργείου για την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών. Παράλληλα, θα αναπτυχθούν οι προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών, μετά και από τη συμφωνία που επετεύχθη πρόσφατα, με την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας, για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση του κλάδου με κονδύλια ύψους 6,4 εκατ. ευρώ.



Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας