Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 10 , 11 και 12 Ιουλίου 2009 στην παραλία της Χαλκίδας οι εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της προώθησης και προβολής συγκεκριμένων κλάδων παραγωγής της περιοχής.

Ειδικότερα οι εκδηλώσεις αυτές , αποτελούσαν εκδηλώσεις γνωριμίας με προϊόντα της περιοχής αφορούσαν τους Αστικούς Συνεταιρισμούς-Μέλη του Επιμελητηρίου και τις επιχειρήσεις Παραγωγής Ούζου και Κρασιού.

Για την εκδήλωση στήθηκαν 14 παγόδες , όσες και οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις και οργανώθηκαν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως χορευτικά συγκροτήματα , χορωδίες , προβολή αεροφωτογραφιών του Νομού , προβολή φωτογραφιών από χώρους παραγωγής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν κ.λ.π.

Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Σίμωσης αφού προηγουμένως έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό. Στον χαιρετισμό αυτό κύριο μήνυμα ήταν η ανάγκη να υποστηριχθούν τα Ευβοϊκά Προϊόντα και οι Ευβοϊκές Επιχειρήσεις γιατί αυτό επιβάλει το συμφέρον της τοπικής οικονομίας και γιατί τα προϊόντα αυτά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τα άλλα προϊόντα , αντίθετα αυτά είναι κατά πολύ καλύτερα από άλλα γι αυτό και έχουν βραβευθεί διεθνώς.

Στην συνέχεια ο κ. Ν. Δαδίτσιος , διευθυντής της Αγροτουριστικής Α.Ε. αναφέρθηκε στον Αγροτοτουρισμό και στις δυνατότητες ανάπτυξής του καθώς και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τέλος η κ. Βούλα Αγιοστρατίτη , μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου παρουσίασε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και αναφέρθηκε στο σύνολο των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.
Για τρεις ημέρες πληθώρα κόσμου είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει τα διάφορα χορευτικά συγκροτήματα και χορωδίες καθώς και προβολή αεροφωτογραφιών από παραλίες του Νομού Ευβοίας αλλά και να γνωρίσει ορισμένα Ευβοϊκά Προϊόντα όπως αυτά των Συνεταιρισμών αλλά και Ποτά όπως Ούζο , Κρασί , Λικέρ , Μπύρα.
Από όλους έγινε δεκτό ότι οι εκδηλώσεις είχαν απόλυτη επιτυχία και οι εντυπώσεις του κόσμου ήταν πάρα πολύ θετικές κάτι που προεξοφλεί ότι οι εκδηλώσεις αυτές θα επαναληφθούν.

Το Επιμελητήριο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλα τα χορευτικά συγκροτήματα και τις χορωδίες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και έδωσαν ένα στίγμα της κουλτούρας που διαθέτει ο Νομός.

Τέλος το Επιμελητήριο ευχαριστεί και τους Συνεταιρισμούς και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τι έτσι έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να δει και στις περισσότερες περιπτώσεις και να γευτεί ορισμένα από αυτά.

 
Δημοφιλή σήμερα

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

21/1/2019
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε τα πρώτα 5 ονόματα του ψηφοδελτί...
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μαρκόπουλος, προσβλέποντας σε μία χρονιά αλλαγών

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μαρκόπουλος, προσβλέποντας σε μία χρονιά αλλαγών

20/1/2019
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκίδας, ο πρώην Υπουργός και ...
Ο Κώστας Μπασδέκης συμμετείχε στην διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Ο Κώστας Μπασδέκης συμμετείχε στην διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

21/1/2019
Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας στη συγκέντρωση των εργατών της ΛΑΡ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας