Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο πιστοποιημένο σεμινάριο επιμόρφωσης που διοργάνωσε η ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σε συνεργασία με το ΙΝ.ΕΠ. του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., με θέμα «Εφαρμογή του κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτιρίων» από 17-21 Μαρτίου 2014 στη Χαλκίδα.
Ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αλέξανδρος Βαγγελάκος
Ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αλέξανδρος Βαγγελάκος

Τα θέματα του προγράμματος επιμόρφωσης παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον και οι 40 μηχανικοί – στελέχη του δημοσίου που το παρακολούθησαν, αποκόμισαν σημαντικές γνώσεις σε ζητήματα που αφορούν την ενεργειακή απόδοση και αναβάθμιση των κτιρίων, ώστε να διευκολυνθεί η εφαρμογή της εθνικής ενεργειακής πολιτικής για την εξοικονόμηση ενέργειας και να ενισχυθεί το περιβαλλοντικό και οικονομικό όφελος της χώρας.

Ανάμεσα στους εισηγητές του σεμιναρίου επιμόρφωσης, ήταν ο Αν. Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ κ. Δημ. Αραβαντινός, που ανέπτυξε το αντικείμενο της θερμομονωτικής επάρκειας των νέων κτιρίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης των Κτιρίων, καθώς και οι Δ. Μαντάς και Α. Γαγλία, βασικά μέλη της ομάδας εργασίας του ΤΕΕ που συνέταξε τις τεχνικές οδηγίες του νέου Εθνικού Κανονισμού.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Χαλκιδέων και το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) για τη συμπαράστασή τους και την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας (επί της Αβάντων 50), όπου και υλοποιήθηκε το πρόγραμμα επιμόρφωσης, την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας της Περ. Στ. Ελλάδας για τη στήριξή της, καθώς και όλους τους συναδέλφους μηχανικούς που συμμετείχαν στο σεμινάριο.

Επίσης, ευχαριστούμε την Εταιρεία Κριμάτογλου Α.Ε. (Academy) για την ευγενή χορηγία της προς την ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και την προσφορά του λογισμικού NRG Cert σε όλους τους μηχανικούς δημοσίου – μέλη μας, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα επιμόρφωσης, με το οποίο μπορεί να γίνει αποτίμηση της ενεργειακής κατάστασης δημοσίων κτιρίων, καθώς και αξιολόγηση πιθανών εναλλακτικών προτάσεων ενεργειακής αναβάθμισής τους.

Για το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

Αλ. Βαγγελάκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας