Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 τα «Σεμινάρια για Γονείς» που διοργάνωσε ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Εύβοιας, με την παρουσίαση του θέματος «Διαφυλικές σχέσεις: μεγαλώνοντας αγόρι, μεγαλώνοντας κορίτσι», από την εκπαιδευτικό και συντονίστρια ομάδων Αγωγής Υγείας κ. Έλενα Σκαρπίδου.
Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Διαφυλικές σχέσεις: μεγαλώνοντας αγόρι, μεγαλώνοντας κορίτσι»
Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Διαφυλικές σχέσεις: μεγαλώνοντας αγόρι, μεγαλώνοντας κορίτσι»

Η κ. Σκαρπίδου αναφέρθηκε στο βιολογικό και στο κοινωνικό φύλο και στους διαφορετικούς ρόλους που έχουν υιοθετήσει οι άνδρες και οι γυναίκες κάτω από την πίεση κοινωνικών, οικονομικών και πολιτισμικών παραγόντων. Επισήμανε το ρόλο των στερεότυπων και των προκαταλήψεων στη διατήρηση της ανισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα και τόνισε το σημαντικό ρόλο της οικογένειας στη διαμόρφωση της ταυτότητας του φύλου κατά την παιδική και εφηβική ηλικία.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων βρίσκεται στην οδό Κριεζή 16, στο 2ο όροφο, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2221080811 και 2221022421 και οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, κ. Ιωάννα Ηλιοπούλου, καθημερινά από τις 8.00 έως τις 14.00, για θέματα ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των εφήβων.

Η Υπεύθυνη του ΣΣΝ

Ιωάννα Ηλιοπούλου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας