Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας με το συνδυασμό του Κώστα Χαϊνά «Ενεργοί πολίτες Στερεάς» είναι ο Κώστας Λιανός.
Κώστας Λιανός
Κώστας Λιανός

Ο Κώστας Λιανός γεννήθηκε στη Στυλίδα Φθιώτιδας το έτος 1954, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι έγγαμος με την Χριστίνα Μπίκου και από το γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο τέκνα, το Γεώργιο ασκούμενο δικηγόρο και τον Πέτρο φοιτητή στη Νομική Αθηνών.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου αθηνών το έτος 1978 και από το έτος 1980 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Λαμίας. Διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στη Λαμία και στη Στυλίδα.

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως νομικός, επί συναπτά έτη σε διάφορους ΟΤΑ (Δήμο Στυλίδας, Δήμο Αγίου Κωνσταντίνου, Δήμο Εχιναίων κ.ά.).

Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας, το έτος 1982 και το έτος 1986. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του (1986-1990) διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας και ναπληρωτής Δημάρχου.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Στυλίδας, μετά τη μεταπολίτευση και κατά τη δεκαετία του 1970.

Διετέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Στυλίδας και της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Στυλίδας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας (ΕΠΣΦ).
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας