Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μεγάλη συγκέντρωση στελεχών του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε στις 7:30 το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαρτίου στο Αυλωνάρι.
Συγκέντρωση στελεχών του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες στο Αυλωνάρι
Συγκέντρωση στελεχών του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες στο Αυλωνάρι

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν πάνω από 200 στελέχη του συνδυασμού, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, μετέφερε το ενθουσιώδες κλίμα από τις πρώτες προεκλογικές συγκεντρώσεις του συνδυασμού, τονίζοντας ωστόσο ότι «βρισκόμαστε 7 εβδομάδες  πριν τις εκλογές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσουμε».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου αναφέρθηκε στο βασικό χαρακτηριστικό του συνδυασμού που είναι η υπερκομματικότητα, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός αυτός ξεκίνησε και παρέμεινε υπερκομματικός επί 13 χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι εμφανίζονται τώρα ως υπερκομματικοί, εξ ανάγκης, καθώς τα κόμματα βρίσκονται σε δυσμενή θέση.

Επίσης, ο Δ. Θωμάς ανέφερε ακόμη ότι:

1. Ο συνδυασμός βρίσκεται κοντά στον κόσμο συνεχώς και όχι μόνο πριν τις εκλογές.

2. Με την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής αντιμετωπίστηκαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που «κληρονομήθηκαν» από τους πρώην Δήμους.

3. Ο Δήμος εισέπραξε τα οφειλόμενα τέλη από τις δύο μεγάλες επιχειρήσεις του Αλιβερίου (ΑΓΕΤ και ΔΕΗ), χρήματα τα οποία αξιοποιήθηκαν προκειμένου να παραχθεί έργο.

4. Βελτιώθηκε η καθημερινότητα των πολιτών σε όλους τους τομείς, ενώ εκτελέστηκαν σημαντικά έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

5. Έγιναν προσπάθειες ώστε να κρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος των Δημοσίων Υπηρεσιών στην περιοχή, ενώ η Δημοτική Αρχή επέδειξε αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου στην αντιπολίτευση, το μεγαλύτερο τμήμα της οποίας λειτούργησε μηδενιστικά και απαξιωτικά όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να καταθέσει την παραμικρή πρόταση.

Ειδικότερα, για το νέο επικεφαλής του συνδυασμού της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Θανάση Μπουραντά, ξεκαθάρισε ότι επί 12 χρόνια δεν επισκέφθηκε ποτέ την περιοχή, δεν συνεργάστηκε και δεν βοήθησε το δήμο στην επίλυση των προβλημάτων, ενώ αντιθέτως λειτούργησε ανασταλτικά στην κατεύθυνση επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων της περιοχής.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, κάλεσε τα στελέχη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Αλιβερίου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο, στις 7 το απόγευμα στο Αλιβέρι.
Δημοφιλή σήμερα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου

25/05/2017
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά η πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στο Προκόπι....
«Ανεγκέφαλοι» κόσμησαν με graffiti τους τοίχους του Κόκκινου Σπιτιού στη Χαλκίδα

«Ανεγκέφαλοι» κόσμησαν με graffiti τους τοίχους του Κόκκινου Σπιτιού στη Χαλκίδα

27/05/2017
Ούτε δύο μήνες δεν έμεινε καθαρός ο εξωτερικός τοίχος του Κόκκινου Σπιτιού....
Με λαμπρότητα τελέστηκε ο μέγας αρχιερατικός εσπερινός για την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο μέγας αρχιερατικός εσπερινός για την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου

27/05/2017
Με λαμπρότητα τελέστηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου ο μέγας αρχιε...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery


Αρχή της σελίδας