Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ολοκληρώθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, όπου πραγματοποιήθηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων έως 31/12/2013, ο οποίος και ομόφωνα ενεκρίθη.
Νίκος Γεωργάτος
Νίκος Γεωργάτος

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθη o πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Ν. Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με τα Πυρόπληκτα Δάνεια και μετέφερε τις δεσμεύσεις του Αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών κ. Σταϊκούρα.

Για το θέμα των Πυρόπληκτων Δανείων ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους και οι δικηγόροι Αγγελής, Αποστόλου, Γεροκωνσταντής, οι οποίοι μαζί με τον κ. Μαρκόπουλο δεσμεύτηκαν για συνεχή συνεργασία σχετικά με το θέμα.

Τέλος, ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική ήταν και η ενημέρωση του Προέδρου του Εθνικού Ινστιτούτου Χρηματοπιστωτικών Ερευνών κ. Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μας διαφώτισε σχετικά με τα «Κόκκινα Δάνεια» και τα δικαιώματα των δανειοληπτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά όλους τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και όσους εκ των συναδέλφων συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση.

Για το ΔΣ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας