Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το δικό του μήνυμα απέστειλε μέσω του συνδυασμού του Νέα Πορεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Ηλίας Πέτσης, αναφορικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Νέα Πορεία
Νέα Πορεία

Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού

Σήμερα είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε, να χαράξουμε μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και να προσδιορίσουμε τις προτεραιότητες της νέας εποχής για το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Η μεγάλη οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα για την αυτοδιοίκηση και τους δημότες. Οι συνθήκες εγκατάλειψης, που υπάρχουν στο τόπο μας, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών της απερχόμενης δημοτικής αρχής, που δεν έβαλε στις προτεραιότητές της, το Δήμο και τους δημότες.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα και οι εκκρεμότητες που κληρονόμησε ο νεοσύστατος Καλλικρατικός Δήμος, σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια της πολιτικής του ηγεσίας, μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση.

Οι μεγάλες ελλείψεις, σε υποδομές και η υστέρηση της περιοχής σε πολλά έργα που είναι συνδεδεμένα με τη καθημερινότητα και τον πολίτη, τα προβληματικά και κακής ποιότητας δημοτικά έργα των τελευταίων ετών, δεν βελτίωσαν τις συνθήκες ζωής.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη Χώρα και το Δήμο μας, όλοι εμείς στη δημοτική παράταξη της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, θέλουμε μέσα από ένα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα, να διαμορφώσουμε νέες συνθήκες για τους συνδημότες μας.

Ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση, ήμασταν εγγυητές και θεματοφύλακες της νομιμότητας, αποτρέποντας τις πρακτικές που αποτελούσαν συνήθεια και κανόνα, όπως οι απ’ ευθείας αναθέσεις έργων και η χωρίς φραγμούς οικονομική διαχείριση, που δημιούργησαν και μετέφεραν ένα τεράστιο χρέος στο νέο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Δηλώνουμε έτσι παρόντες και σε αυτή την εκλογική διαδικασία και ζητάμε από εσάς να μας δώσετε με την επιλογής σας, αυτό που το 2010 για μόλις εννέα ψήφους, μας στέρησε τη δυνατότητα, να αλλάξουμε τη τροχιά αυτού του τόπου, δίνοντας του μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.

Δυστυχώς τότε, τα οργανωμένα εργολαβικά συμφέροντα και οι οικονομικές-πολιτικές εξαρτήσεις, επέβαλαν με τις πρακτικές τους έπειτα από οριακή διαφορά, τον "αναλώσιμο" όπως τότε έλεγαν, Δήμαρχο.

Σήμερα δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος με πειραματισμούς, που θα μας δώσουν τη χαριστική βολή, θα μας κλείσουν οριστικά τη πόρτα της ανάπτυξης και θα μας στερήσουν τη δυνατότητα να γυρίσουμε σελίδα.

Γι’ αυτό λοιπόν σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο τοπίο για το Δήμο μας, με βασική αρχή την αλληλεγγύη και προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Οι τεχνοκρατικές προσεγγίσεις, είναι γνωστό ότι δεν μας λείπουν, αλλά αυτή τη περίοδο πρέπει πρώτα να σταθούμε στα πόδια μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα Δήμο, που θέτει ως αρχή της δράσης του, τη στήριξη και τη φροντίδα εκείνων των δημοτών και των οικογενειών τους, που έχουν την ανάγκη μας και πρέπει να σταθούμε δίπλα τους.

Ξεκινάμε λοιπόν με τη βεβαιότητα, ότι με δύναμη και ώθηση από τη δική σας στήριξη, θα τα καταφέρουμε ώστε μετά από 5 χρόνια, ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού να έχει γίνει:

ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Με εκτίμηση

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΣΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού
Δημοφιλή σήμερα

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης το Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης το Σάββατο 22 Οκτωβρίου

19/10/2016
Μετά την εξαιρετικά σημαντική νίκη επί του Κόροιβου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS υποδέχεται το Σάββ...
Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Χαλκίδας για τις καταστροφές και κλοπές σε βάρος της Δημοτικής Αγοράς

Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Χαλκίδας για τις καταστροφές και κλοπές σε βάρος της Δημοτικής Αγοράς

19/10/2016
Αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τις καταστροφές και τις κλ...
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Λουκισίων

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Λουκισίων

19/10/2016
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Λουκισίων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Vardin club στη Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας