Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των επίσκεψεων κλιμακίων του «Ρεύματος Ανατροπής» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Λεβέντη, στις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες του Δήμου Χαλκίδας, με τις περιοδίες στη Νέα Λάμψακο, τον Αγ. Νικόλαο, τα Φύλλα, τον Μύτικα, το Φάρο και την Παραλία Αυλίδας, τη Νέα Αρτάκη.
Νικόλαος Λεβέντης
Νικόλαος Λεβέντης

Οι πολίτες διαπιστώνουν την επιτακτική ανάγκη για ανατροπή της κατάστασης που έχει επιβληθεί από την κυβερνητική πολιτική των Μνημονίων και των νόμων που τα εφαρμόζουν, καθώς και όλων εκείνων, στο Δήμο και στην Περιφέρεια, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν -ανοιχτά ή καλυμένα- αυτές τις πολιτικές και τα μέτρα, όλων εκείνων που δεν αντιστάθηκαν. Πολιτικές και μέτρα που οδηγούν στην ανεργία, την φτώχεια, την περιθωριοποίηση των νέων, των απόμαχων της ζωής και εντέλει σε ανθρωπιστική κρίση και διάρηξη του κοινωνικού ιστού. Την απαξίωση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών, του δημόσιου βίου και περιουσίας. Μπορεί όλοι αυτοί όψιμα να  φόρεσαν τον μανδύα του αντι- μνημονιακού και του «ανεξάρτητου» υποψήφιου, ψαρεύοντας σε θολά νερά, αλλά οι πολίτες δεν ξεγελιούνται πια.

Η κοινωνία διαπιστώνει την ανάγκη αναμόρφωσης του σχεδίου «Καλλικράτης» που αποδυνάμωσε την έννοια της αυτοδιοίκησης, αποξένωσε τις τοπικές κοινωνίες από το κέντρο λήψης των αποφάσεων οδήγόντας στην απάθεια, την  απόχή από τις κοινωνικές διεργασίες, δηλαδή από την έννοια της ίδιας της Δημοκρατίας.

Η δημοτική μας κίνηση «Ρεύμα Ανατροπής» ζητάει από τους πολίτες να μετατρέψουμε την οργή μας σε πολιτική πράξη, την απάθεια σε συμμετοχή. Να κάνουμε τα όνειρα και το όραμά μας πράξη, να φτιάξουμε μαζί την Πόλη που μας αξίζει.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας