Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη δική της απάντηση δίνει η δημοτική παράταξη του Δήμου Καρύστου «Νέος Δήμος-Νέο Ξεκίνημα», με επικεφαλής το Λευτέρη Ραβιόλο, στην επιστολή της δημοτικής παράταξης «Αλλιώς» αναφορικά με το μέλος του συνδυασμού Ζαφείρη.
Λευτέρης Ραβιόλος
Λευτέρης Ραβιόλος

Δεν μπορούμε να μην μπούμε στον πειρασμό να δώσουμε τη δική μας απάντηση σε σχέση με αυτά που αναφέρει η ανώνυμη επιστολή του "Αλλιώς" προς τον Κο Ζαφείρη.

Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και πολλές φορές μας οδηγεί σε λάθος δρόμους και μας εκθέτει. Η παρουσία του Λευτέρη Ραβιόλου τα τελευταία 4 χρόνια στα κοινά του Δήμου μας είναι η απάντηση σε όσους μιλούν για "αλεξίπτωτα" και που περιαυτολογούν για τις ικανότητές τους οι οποίες όμως δεν έχουν αξιολογηθεί ακόμη από την κοινωνία.

Συμβουλή: Αφού διεκδικείτε την ψήφο των συνδημοτών ας μιλήσετε καλύτερα για αυτούς και για τον Δήμο, εκτός εάν μοναδικός σας στόχος είναι να υπηρετήσετε την κομματική σας γραμμή. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για το Δήμο μας, για τους συμπολίτες μας και το μέλλον! Τον κιτρινισμό σας τον επιστρέφουμε!

Η αλλαγή και η ανατροπή δεν θα έρθει με μεθόδους του παρελθόντος.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας