Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη Λιβαδειά, στο Διοικητήριο της ΠΕ Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, ημερίδα φορέων για την σύσταση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία επιδιώκει να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης του πρωτογενούς και ειδικότερα του αγροδιατροφικού φορέα.
Ο Κλέαρχος Περγαντάς στην ημερίδα για την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στη Λιβαδειά
Ο Κλέαρχος Περγαντάς στην ημερίδα για την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στη Λιβαδειά
Η ημερίδα έγινε με την παρουσία και τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά, ο οποίος επεσήμανε πως : «Η προώθηση σύστασης της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης γίνεται στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας για την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα. Μιας προτεραιότητας που εκφράζεται με την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου – το Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας, με την εξειδίκευσή του στο καλλιεργητικό πλάνο, στο σχεδιασμό του σήματος ποιότητας, σε προτάσεις για την Κοινή Αγροτική και Αλιευτική Πολιτική, με τη σύσταση ενός κοινού φορέα στήριξης του αγροδιατροφικού τομέα, της Σύμπραξης που παρουσιάζουμε σήμερα.

Επιδίωξή μας είναι να τεθούν τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός δυναμικού φορέα προβολής και προώθησης των αγροτιών προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας. Ενός φορέα στον οποίο θα συμμετέχουν, ει δυνατόν, όλοι οι εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειάς μας.

Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειες και τα βήματα που κάναμε ως πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αρχή, θα αποτελέσουν τη βάση για να εφαρμοστεί ο σχεδιασμός μας και να στηρίζει ουσιαστικά και αποτελεσματικά την τοπική οικονομία και το αγροτικό εισόδημα του τόπου μας».Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας