Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο πολιτικός επιστήμων Γιάννης Μανώλης, με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Γιάννης Μανώλης
Γιάννης Μανώλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Μανώλη:

Στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου δεν θα είμαι υποψήφιος. Εγώ πίστεψα στην αλλαγή, άλλοι δεν πιστέψανε. Η αλλαγή είναι μία δύσκολη υπόθεση! Δεν αποτελεί ευχολόγιο, ούτε προεκλογικό σύνθημα. Χρειάζεται σύγκρουση με τις εμπεδωμένες αντιλήψεις, τις παλαιοκομματικές πρακτικές και τις τακτικές της κομματοκρατίας. Για να αλλάξει η χώρα πρέπει να αλλάξουμε εμείς.

Είναι, εν τέλει, μία επίπονη διαδικασία σύγκρουσης με τον εαυτό μας, με την καθημερινότητα, με τον τρόπο που μάθαμε να βλέπουμε τα πράγματα. Μπορεί να μη μου επέτρεψαν να δώσω τη μάχη, αλλά δεν καταθέτω τα όπλα. Παραμένω στρατευμένος στη διαδικασία της πραγματικής αλλαγής.

Πιστεύω σε αυτή τη χώρα. Πιστεύω στους κατοίκους της. Πιστεύω στην γενιά μας. Αργά ή γρήγορα το παλαιό καθεστώς θα καταρρεύσει. Και τότε θα έχει σημάνει η δική μας ώρα. Η ώρα της αλλαγής, της δημιουργίας, της αδέσμευτης ένταξης στα πολιτικά δρώμενα.

Ιωάννης Μανώλης

Πάντως δυσαρέσκεια προκαλεί η όλη ιστορία στην πλειοψηφία της Νότιας Εύβοιας, καθώς πρόκειται για ένα άτομο με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη συνεισφορά στην περιοχή της Καρυστίας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας