Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Σάββατο 5 Απρίλη από τις 8 το πρωί στο Πάρκο του Λαού η Ε.Ο. της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ με «Μία…Στάση», εκτός των άλλων προϊόντων, σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου και τον τοπικό αντιπρόσωπό της, θα διαθέσει 120 λίτρα Φρέσκο Ελληνικό Γάλα σε χονδρική τιμή των 1,40 €/λίτρο.
Εθελοντική Ομάδα «Μία…στάση» της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ
Εθελοντική Ομάδα «Μία…στάση» της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ

Σκοπός αυτής της προσπάθειας, σύμφωνα με την Εθελοντική Ομάδα...Μια Στάση, είναι να καταλάβουν οι καταναλωτές την διαφορά του ντόπιου γάλακτος, σε σχέση με τα άλλα και να μάθουν όλη την αλήθεια για τον φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών.

Οι Έλληνες καταναλωτές πιστεύουν πως η ποιότητα του Ελληνικού γάλακτος είναι πολύ καλή και γι’αυτό θα πρέπει να ενισχυθούν οι κτηνοτρόφοι μας, να αυξήσουν την παραγωγή τους, για να μπορούν τουλάχιστον να καλύψουν τις ανάγκες της εσωτερικής αγοράς σε γάλα και προϊόντα γάλακτος.

Καλούμε τους καταναλωτές να αγοράσουν και να δοκιμάσουν τα καθαρά Ελληνικά γάλατα, να στηρίξουμε τους τοπικούς παραγωγούς και να ζητάμε επιτακτικά το δικό μας ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ των τοπικών Συνεταιριστικών γαλακτοβιομηχανιών, ώστε να χτυπήσουμε τα σχέδια των πολυεθνικών.

Πιστεύουμε πως η αυτάρκεια σε προιόντα πρώτης ανάγκης κάνει επιτακτική την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας