Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη στήριξη του και τη συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία της 9ης Απριλίου δηλώνει το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, ενώ καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 10:00 στο πάρκινγκ της Αβάντων (έναντι ταχυδρομείου).
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Υλοποιώντας την απόφαση της Σύσκεψης των Σωματείων που πραγματοποιήθηκε στις 20/3/2014, συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. στις 9 Απριλίου 2014 ημέρα Τετάρτη, με συγκέντρωση των Σωματείων μας στις 10π.μ. στο πάρκινγκ στην Αβάντων (έναντι Ταχυδρομείου, κιόσκι Σωματείων).

Η Κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της, ψηφίζοντας πολυνομοσχέδια που δίνουν την χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία, καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.

Η κρίση, το έλλειμμα και το χρέος δεν προκλήθηκαν από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, οι οποίοι συνεχίζουν να σηκώνουν αποκλειστικά το βάρος για την αντιμετώπισή τους , απεναντίας είναι αυτοί που παράγουν, πληρώνουν φόρους και δημιουργούν τα πρωτογενή πλεονάσματα, για τα οποία επαίρεται η Κυβέρνηση. Αντίθετα όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο όσοι συνεχίζουν να φοροκλέπτουν και να εισφοροδιαφεύγουν παραμένουν στο απυρόβλητο.

Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι τεράστια.

Για αυτό η ενότητα όλων των εργαζομένων, η συστράτευση και ο κοινός αγώνας είναι προαπαιτούμενα, ώστε να ισχυροποιηθεί η δύναμή μας, στην διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων, ώστε να επιβάλλουμε λύσεις φιλεργατικές και αναπτυξιακές προς όφελος του λαού και της χώρας.

Όλοι στη γενική απεργία την Τετάρτη 9 Απριλίου

Όλοι στη συγκέντρωση των σωματείων στις 10:00 στο πάρκινγκ της Αβάντων (έναντι ταχυδρομείου, κιόσκι σωματείων).

Αντιστεκόμαστε στην κοινωνική καταστροφή, απαιτούμε αλλαγή πολιτικής!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στέφανος Μπασινάς

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαρία Σμυρναίου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας