Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση της η υποψήφια δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Ουρανία Παπανδρέου εκφράζει την πρόταση της για δημιουργία Δημοτικού Ωδείου στην Αιδηψό.
Ουρανία Παπανδρέου
Ουρανία Παπανδρέου

Με μεγάλη μου λύπη ακύρωσα την επίσκεψή μου στους φίλους μας στις Μηλιές, όπου από τωρα γνωστοποιώ ότι θα παρευρίσκομαι σήμερα στις 18:00, διότι εσπευσμένα μου ανακοινώθηκε η εκδήλωση της μουσικής σχολής του κου Τριαντάφυλλου Σούρρα στην Αιδηψό.

Αιτία ήταν η επιθυμία μου να παραβρεθώ και να τιμήσω τους μικρούς μελλοντικούς μουσικούς της περιοχής μας σε μια τέτοια εκδήλωση πολιτισμού που σπανίζει στον τόπο μας. Αλήθεια συγκινήθηκα από την προσπάθεια της σχολής αλλά και από το αποτέλεσμα, το οποίο με εξέπληξε. Τέτοιες ενέργειες είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μάς προκειμένου να Γυρίσουμε Σελίδα στο Δήμο μας.

Χάρηκα απ την μια γιατί η ελπίδα του πολιτισμού δεν έχει σβήσει στον τόπο μας, στεναχωρήθηκα απ την άλλη διότι έμαθα ότι η εκδήλωση έγινε στο πιανο μπαρ ενός ξενοδοχείου, καθώς δεν υπήρχε κατάλληλη αίθουσα που να την στεγάσει. Δεν υπήρχε κάποιο κέντρο πολιτισμού με δημόσιο χαρακτήρα που ν'ανοίκει σε όλους τους Δημότες, μια αίθουσα πολιτισμού.

Ανακοινώνω λοιπόν σήμερα με αυτήν την αφορμή την δημιουργία Δημοτικού Ωδείου, καθώς και ένος φορέα που θα διαχειρίζεται τις πολιτιστικές δραστηριότητες, εάν βέβαια οι συνδημότες μας μας εμπιστευτούν. Δραστηριότητες που ευελπιστούμε να είναι πανελλαδικής εμβέλειας και να προσδώσουν αίγλη στο Δήμο μας.

Συγχαρητήρια στους καθηγητές μουσικής κ. Τριαντάφυλλο Σούρρα και κ. Σταυρούλα Πετσεπέ.

Η υποψήφια Δήμαρχος κ. Ουρανία Παπανδρέου – Παπαδάκη
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας