Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας από την ίδρυσή μας σταθήκαμε πολλές φορές συμπαραστάτες στους αγώνες των εργαζομένων, απολυμένων και συνταξιούχων και των σωματείων της περιοχής μας αρωγοί στην κάθε προσπάθειά τους για τα δίκαια αιτήματά τους, ακολουθώντας τις αρχές της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης που μας θέλει δίπλα στον πολίτη που αδικείται από τις πολιτικές της συγκυβέρνησης και της Τρόϊκα. 
Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας
Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας

Σήμερα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι διεκδικούν το Δήμο Χαλκίδας, σε μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, μακριά από πολιτικές γραμμές, μακριά από συμφέροντα ιδιωτών που λυμαίνονται τους Δήμους, με μόνο γνώμονα την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας, με βάση τις προβλεπόμενες από το κίνημα διαδικασίες, στηρίζουμε έμπρακτα τον συνδυασμό του Κ. Κουλουρίδη με τη συμμετοχή μελών της Συντονιστικής μας στο ψηφοδέλτιο της "Κινητοποποίησης", μιας πραγματικά ανεξάρτητης υποψηφιότητας που προέρχεται από "τους κάτω" και δείχνει το δρόμο της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας