Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
«Οι εκλογές θα τελειώσουν από την πρώτη Κυριακή. Είμαστε μπροστά και αυτό το εισπράττουμε από τον κόσμο. Τα μηνύματα νίκης έρχονται από παντού», είπε ο Δημήτρης Θωμάς στα στελέχη του συνδυασμού του, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Απριλίου στο εκλογικό κέντρο της Κύμης.
Ο Δημήτρης Θωμάς στο Μακρυχώρι
Ο Δημήτρης Θωμάς στο Μακρυχώρι

Είχαν προηγηθεί επισκέψεις του Δημάρχου στον Κρεμαστό, τα Μανίκια και το Μακρυχώρι, όπου ο Δημήτρης Θωμάς και οι συνεργάτες του έγιναν δεκτοί μ’ ενθουσιασμό από τους πολίτες.

«Είμαι κοντά σας για μια ακόμη φορά. Εμείς δεν ερχόμαστε μόνο στις εκλογές. Είμαστε συνεχώς εδώ και λύνουμε προβλήματα» είπε ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο, ασφυκτικά γεμάτο, καφενείο των Μανικίων και συμπλήρωσε:

«Κάποιοι άλλοι που έρχονται τώρα ως σωτήρες, αναλογιστείτε τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, που είχαν τη δύναμη, για την βελτίωση του δρόμου προς το χωριό. Απολύτως τίποτα».

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του Δημάρχου και στα Μανίκια, ένα χωριό στο οποίο λύθηκαν πάρα πολλά προβλήματα και η συνεργασία του Δήμου με τον πρόεδρο, τους κατοίκους αλλά και τον πολιτιστικό σύλλογο είναι άψογη.

Το καφενείο του χωριού γέμισε ασφυκτικά και οι πολίτες διατράνωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν τους ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύονται και έχουν σταθεί δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών των Νέων Οριζόντων στην Κύμη, μετέφερε το ενθουσιώδες κλίμα που συναντά παντού, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Νέοι Ορίζοντες θα κερδίσουν τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή και κάλεσε όλα τα στελέχη σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσουν και να διευρύνουν την επικείμενη μεγάλη νίκη.

Το Σάββατο 12 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κύμης. 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας