Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», διοργανώνουν Τουρνουά Υποδομής Γυναικείου Ποδοσφαίρου «Κύπελλο ήθους Μίμης Παπαϊωάννου», που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, από την Τρίτη 22 έως Παρασκευή 25 Απριλίου, όπου και θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Τρίκαλα Ξυλόκαστρο, Αγ. Παρασκευή, Ωραιοί, και οι Αβαντίδες.
Μπάμπης Κώσταρος, Φώτης Γκούνης, Χρήστος Παππού, Μίμης Παπαϊωάννου
Μπάμπης Κώσταρος, Φώτης Γκούνης, Χρήστος Παππού, Μίμης Παπαϊωάννου

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε  την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, στη συνεδριακή  αίθουσα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., παρουσία των: Μπάμπη Κώσταρου, Δημ. Συμβούλου και υπεύθυνου διαχείρισης αθλ. Εγκαταστάσεων, του Φώτη Γκούνη, Δ/ντη του ΔΟΑΠΠΕΧ,  του Χρήστου Παππού, υπεύθυνου διοργάνωσης κ.ά αθλητικών παραγόντων, ο διακεκριμένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Μίμης  Παπαϊωάννου μίλησε με τα  καλύτερα λόγια  για  το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»,  για το τεράστιο Φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί, καθώς επίσης για τη βοήθεια και δωρεές του σε τομείς της τέχνης, του πολιτισμού, του  αθλητισμού  και της προαγωγής του στα πλαίσια  του  «ευ αγωνίζεσθε».

Στη συνέχεια, ο κ. Μ. Παπαϊωάννου είπε, ότι  με την βοήθεια του ιδρύματος  διοργανώνονται Ποδοσφαιρικά Τουρνουά στις περισσότερες  πόλεις της Ελλάδας, με στόχο εκτός των αθλητικών ιδεωδών, δίνεται παράλληλα η ευκαιρία γνώσης της ιστορίας, του πολιτισμού… των πόλεων και του Νομού, αναδεικνύοντας έτσι όσα τους ενώνουν και με απώτερο σκοπό την εξάλειψη της  έντασης ή πιθανής εχθρότητας που συνήθως υπάρχει στις αντίπαλες ομάδες.

Εφέτος επιλέχθηκε η Χαλκίδα, για να κεντρίσουμε τις γυναίκες να ασχοληθούν περισσότερο με αυτό το ενδιαφέρον άθλημα που ταιριάζει σε όλους. Σε ότι αφορά   το Τουρνουά,  θα διανεμηθεί αθλητικό υλικό κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ την τελευταία  μέρα  θα  πραγματοποιηθούν αθλητικού διαγωνισμοί, καθώς επίσης και οι απονομές, με βραβεύσεις και έπαθλα στις διακριθείσες ομάδες  και αναμνηστικά σε όλους όσους συμμετείχαν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι όλα τα έξοδα είναι καλυμμένα από το Ίδρυμα Νιάρχος καθώς επίσης και η ασφάλεια των παιχτών που συμμετέχουν  στο Τουρνουά.

Τέλος, εξέφρασε τις  ευχαριστίες του στην Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν  Ζλακώνη, τον αρμόδιο Δημ. Σύμβουλο κ. Μπάμπη Κώσταρο, τη Διοίκηση και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΔΟΑΠΠΕΧ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την πολύτιμη βοήθεια τους για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Επισημαίνουμε ότι ο κύριος Μίμης Παπαιωάννου θα παραβρίσκεται σε όλη την διάρκεια του Τουρνουά στην πόλη της Χαλκίδας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας