Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την υποψηφιότητα του ως περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό τυο Βαγγέλη Αποστόλου «Η Στερεά σε Νέα Τρόχια», ανακοίνωσε ο Τάσος Βουκούτης μέλος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας και Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδος.
Τάσος Βουκούτης
Τάσος Βουκούτης

Φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνω ότι θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, εκπροσωπώντας το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με το συνδυασμό «Η Στερεά σε Νέα Τροχιά» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Βαγγέλη Αποστόλου και θέτω τον εαυτό μου στη κρίση του Ευβοιωτικού Λαού, συναισθανόμενος την ευθύνη για αλλαγή των πραγμάτων σε μια κατεύθυνση υγιούς διεκδίκησης των κοινωνικών δικαιωμάτων των παραγωγικών τάξεων.

Ως μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας και πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδος (παράρτημα Εύβοιας), θα αγωνιστώ για αποκατάσταση των ισοπεδωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αγροτών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Επίσης θα αγωνιστώ για μια περιφέρεια με ταυτότητα, για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων της. Μια περιφέρεια ανταγωνιστική και βιώσιμη που θα δίνει τις ίδιες ευκαιρίες στους νέους, στις γυναίκες και σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού.

Η Εύβοια μπορεί να γίνει ατμομηχανή ανάπτυξης της περιφέρειας, κρατώντας τα παιδιά μας κοντά της, επανασχεδιάζοντας και εκμεταλλευόμενη το φυσικό και ορυκτό πλούτο που διαθέτει, τις βιομηχανικές και λιμενικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν και αξιοποιώντας την ανάπτυξη κάθε μορφής τουρισμού, ιαματικό, αγροτουρισμό, εκκλησιαστικό καθώς επίσης και όλη την αρχαιολογική ιστορία του τόπου μας.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Γεννήθηκα στις 8-9-1957, στη Χαλκίδα. Τελείωσα το Γυμνάσιο και τη Μέση Τεχνική Σχολή «ο Δημόκριτος», τμήμα Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού στη Χαλκίδα.
  • Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο Π.Ν. (1981-1983).
  • Έχω εργαστεί ως Γ’ μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού από το 1976-1986.
  • Από το 1987 ασκώ το επάγγελμα του συντηρητή-εργοδηγού μηχανολογικού εξοπλισμού σε διάφορες εταιρίες με τελευταία τη ΔΕΥΑ Χαλκίδος από το 1995 έως και σήμερα.
  • Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Στούπα και κατοικώ στα Ψαχνά. Έχουμε αποκτήσει ένα γιο που είναι φοιτητής στο 4ο έτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών στο ΕΜΠ.
  • Από το 1990 είμαι εκλεγμένο μέλος ανελλιπώς στο ΔΣ του κλαδικού σωματείου των πρακτικών μηχανικών συντηρητών – θερμαστών νομού Ευβοίας.
  • Από το 2004 είμαι μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Χαλκίδος.
  • Από το 2010 είμαι μέλος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος και πρόεδρος του παραρτήματος Ευβοίας.
  • Από το 2011 είμαι μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας