Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Αντώνης Σώτος δίνει τη δική του απάντηση στην πρόσφατη επιστολή του βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου στην οποία γίνεται λόγος για παρανομίες, αναξιοκρατία και κλίμα εκφοβισμού στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Αντώνης Σώτος
Αντώνης Σώτος

Η υπόθεση του Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι μία υπόθεση που μας αφορά όλους.

Ιδίως δε όταν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μέσα σε συνθήκες σαν τις σημερινές.

Πλην όμως ορισμένοι ταγοί της πολιτικής ζωής επιμένουν να παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια και να δημιουργούν ενδοπαραταξιακές διελκυνστίδες που βλάπτουν την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Οι Ιατροί, και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου έχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και ο ίδιος ο Ευβοϊκός Λαός πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στις αποπροσανατολιστικές αυτές μεθόδους.

Τα σημαντικά και επείγοντα προβλήματα του Νοσοκομείου είναι άλλα και είναι πολύ πιό σοβαρά, αυτά όμως είναι "ψιλά γράμματα" γι αυτούς.

  • Το Νοσοκομείο πάσχει σοβαρά από έλλειψη Ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.
  • Το Νοσοκομείο πάσχει από υποχρηματοδότηση και υλικοτεχνική υποδομή.
  • Το Νοσοκομείο ζητάει χρήματα από ανασφάλιστους και ανέργους που αδυνατούν να πληρώσουν και αυτό είναι απαράδεκτο.
  • Το Νοσοκομείο εισπράττει 5ευρα χαράτσια από τους πολίτες που έχουν χρυσοπληρώσει εκατοντάδες φορές την Δημόσια Υγεία,με τις εργασιακές τους εισφορές.
  • Το Νοσοκομείο παραδίνεται σταδιακά στην ιδιωτική εκμετάλλευση και συρρικνώνεται η κοινωνική του προσφορά.
  • Το Νοσοκομείο εμφανίζει πλεόνασμα την στιγμή που το προσωπικό δουλεύει σε άθλιες συνθήκες και με απλήρωτη πολλές φορές εργασία.
  • Το Νοσοκομείο εφημερεύει με ανασφαλή και αντιεπιστημονικό τρόπο λόγω περικοπής των εφημεριακών κονδυλίων αλλά και λόγω έλλειψης Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού,με συνέπεια την αυξανόμενη νοσηρότητα και θνησιμότητα των κατοίκων της Εύβοιας.
  • Το Νοσοκομείο δεν έχει πλέον οδηγούς για τα ασθενοφόρα του.
  • Το Νοσοκομείο κτηριακά είναι ξεπερασμένο και επικίνδυνο, με το Νέο Νοσοκομείο να αργεί χαρακτηριστικά και να υπάρχει φόβος να μην τελειώσει λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά από τα μεγάλα και φλέγοντα προβλήματα,απέναντι στα οποία επιμένουν να κωφεύουν οι πολιτικοί ταγοί της Εύβοιας που συνεχίζουν να "διυλίζουν τον κώνωπα και να καταπίνουν την κάμηλον".

Κάτω λοιπόν οι τόνοι και κάτω τα χέρια από την λειτουργία του Νοσοκομείου, και εφόσον δεν μας βοηθάτε, σταματήστε να ασχολείστε με την υπόθεσή μας, μας είστε αδιάφοροι.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ Του Γ.Ν. Νοσ/μείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου.

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ Του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Χαλκίδας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας