Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Αποζημιώσεις και αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές που κάηκαν πρόσφατα στη νότια Εύβοια, ζητά η Κ. Περλεπέ με ερώτησή της στους αρμόδιους Υπουργούς.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη με ερώτησή της προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ζητά να αποζημιωθούν άμεσα οι κάτοικοι του Δήμου Αυλώνος και του Δήμου Δυστίων για το φυτικό και ζωικό τους κεφάλαιο που κάηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές του Ιουλίου, καθώς και για κάθε άλλη ζημιά που υπέστησαν στις περιουσίες τους, όπως αρδευτικά δίκτυα,  μηχανήματα, αποθήκες, κτίρια κτηνοτροφικής χρήσης, επιχειρήσεις, οικία κλπ.
Η βουλευτής καλεί τους Υπουργούς να προβούν άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται για τη κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στις περιοχές αυτές και ιδιαίτερα στο Δήμο Αυλώνος, ώστε να αποφευχθούν πλημμύρες από τις βροχοπτώσεις του φθινοπώρου.
Όπως αναφέρει στην ερώτησή της η κυρία Περλεπέ, η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει ουσιαστική αντιπυρική προστασία για να σταματήσει επιτέλους η καταστροφή της Εύβοιας από τις πυρκαγιές και να δοθούν στους Δήμους και τις δημόσιες υπηρεσίες τα απαραίτητα κονδύλια που απαιτούνται, για να αντιμετωπισθούν οι σχετικές ανάγκες.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας